Starity

Akusztikus feldolgozással jelentkezik az MDC

2014. szeptember 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május közepén debütált az X-Faktorban megismert MDC első önálló szerzeménye, a Szabadulj el!, melynek akusztikus verzióját a napokban tették közzé a srácok.

hirdetés
Akusztikus feldolgozással jelentkezik az MDC
Fotó: Ormándi Péter

Május közepén látott napvilágot az X-Faktor felfedezettjének, az MDC-nek az első önálló szerzeménye, a Szabadulj el!, melyhez igen kreatív kisfilmet készítettek a srácok. Még le sem csengett a klip keltette őrület, a Bátori Miklós-vezette csapat ezúttal a már említett dal akusztikus verziójával lepte meg rajongóit.

Érdekesség, hogy ehhez a verzióhoz is készült egy kisfilm, mellyel a srácok a Ki Mit Tube névre keresztelt versenyen pályáztak. A Vodafone által szponzorált tehetségkutatón előválogatás nélkül indulhat bárki bármivel, a nyertes pedig értékes ajándékokkal gazdagodik.

A csapat azt is elárulta szerkesztőségünknek, miszerint azért döntöttek első szerzeményük akusztikus megjelentetése mellett, mivel annak idején az X-Faktorban is akusztikus hangszereléssel léptek fel, így szerettek volna kicsit visszatérni a gyökerekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek