Starity

Biebernek dedikált Twitter-szerverei vannak

2010. szeptember 08. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitter teljes kapacitásának 3%-át a népszerű tinisztár, Justin Bieber használja, hogy a rajongóival kapcsolatot tudjon tartani. Az ehhez szükséges hatalmas erőforrás folyamatos biztosítása miatt a sztár elkülönített szervereket kapott.

hirdetés
Biebernek dedikált Twitter-szerverei vannak

Jelenleg a Twitter teljes erőforrásának 3%-át Justin Bieber használja. – Csiripelte egy Twitternél dolgozó grafikus, Dustin Curtis, aki a Gizmodónak megerősítette, hogy a hír igaz, a tinisztár saját oldalának kiszolgálására több szekrénnyi szerver van dedikálva.

Justint korábban már bannolták a trending topic, azaz a legkeresettebb szavak listájából, ennek ellenére az oldala még mindig havi 180 millió egyedi látogatóval büszkélkedhet.

Valószínűleg ez a hír még jobban ki fogja csapni a biztosítékot a Justin-ellenes táborokban. Hiszen ha megjelenik a szerverek túlterhelését jelző Twitter-bálna, az újabb okot adhat a gyűlölködőknek.

Azért mielőtt még mindenki hőbörgésbe kezdene, Dustin azt is közölte, hogy a legtöbb népszerű Twitter-felhasználónak ugyanígy van saját dedikált szervere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek