Starity

A Twitter letiltotta Justin Biebert

2010. május 16. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Túl sokan és túl sokszor írtak a hírességről, a Twitter döntése alapján így többé nem lesz „trendi” a neve.

hirdetés
A Twitter letiltotta Justin Biebert

Úgy tűnik, a híres közösségi oldal elvesztette a Bieber-lázt.

A Twitteren van egy 10-es lista azokról a szavakról, amikről a legtöbben írnak. Ezeknek általában a világ legújabb, legfrissebb adataival vannak kapcsolatban.

Justin Bieber neve már hetek, sőt hónapok óta a lista élén található. Sőt, nem csak az ő neve, de másfajta kiírások is megtalálhatóak vele kapcsolatban: például sokan tweetelik a „Pattie's Son” címszavakat, ami az édesanyjára, Pattie-re utal, vagy az „I ♥ Justin Bieber” és az „I wanna be Justin's girl” ('Justin barátnője akarok lenni') címszavakat. És mivel így már nem számít „a legfrissebb hírnek” – amiknek a trending topicban kellene lennie –, a közösségi oldal szerkesztői úgy döntöttek, leszedik. A múltkori hackelés után rendszert váltanak, és ebben az is benne van, hogy azok lesznek a trending topicok, amik a pillanatban és a napokban népszerűek: nem azok, amik már hónapok óta mennek.

„Hallottam, hogy megváltoztatták a rendszert, hogy megakadályozzák a rajongóimat a trending topicok készítésétől. Komolyan? Hol van a szeretet?” – fakadt ki az „áldozat”.

„A trending topic-változás nem személyes ügyből adódik. Régóta tervezzük, hiszen az oldalnak azt kellene mutatnia, ami e pillanatban népszerű” – reagált pár óra múlva neki a szerver egyik moderátora.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek