Starity

Chris Eccleston lett a Safe House egyik főszereplője

2014. november 10. 17:05   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges színész ismét egy érdekesnek ígérkező drámában tűnik fel a képernyőn, hiszen nemrég elvállalta a Safe House főszerepét. Az új projekt egy minisorozat lesz.

hirdetés
Chris Eccleston lett a Safe House egyik főszereplője

Az elismert brit színész, Christopher Eccleston – akit egyébként többek között a Ki vagy, Doki? című sci-fi sorozatból és a Thor: Sötét világ című mozifilmből ismerhet a közönség – lesz a vadonatúj, négy epizódból álló dráma-projekt, a Safe House férfi főhőse.

A minisorozatban még olyan nevek tűnnek fel Chris mellett, mint Marsha Thomason, Jason Merrells, Nicola Stephenson vagy éppen Peter Ferdinando. A forgatások a hírek szerint október elején kezdődtek meg.

A mindössze négy részből álló Safe House egy házaspár történetét meséli el: Robert (Christopher Eccleston) egykor nyomozóként tevékenykedett, felesége, Katy (Marsha Thomason) pedig egy pedagógus, aki megérdeklődi egy közeli rendőrbaráttól, Marktól (Paterson Joseph), hogyan lehetne vendégházukat átalakítani egy olyan épületté, ahol kémeket és bűnözőket bujtathatnának titokban.

Legelső vendégeik egy családot alkotnak, akik félelemmel érkeznek a menedékhelyre: megtámadták őket és úgy érzik, támadóikat valójában jól ismerik. Végig hevesen bizonygatják, tudják, kik törtek az életükre. Biztos azonban, hogy teljes biztonságban lesznek a házaspárnál?

Időközben aztán a Safe House falai között félelmek és szorongások támadnak fel, mivel egy 18 hónappal korábban történt rémisztő esemény elgondolkoztatja Robertet: egy koronatanút védett akkor, hogy tanúskodhasson az ő – egyébként bandatag – férje ellen, ám a nőt, mielőtt vallhatott volna, váratlanul lelőtték és meghalt. Később ennek következtében jött az ötlet és nyitották meg ezt a búvóhelyet a rászorulóknak. Robert újra kérdéseket tesz fel magának a furcsa esettel kapcsolatban, míg végül leleplezi a hazugságok hálózatát…

Katy és Robert történetét egy valódi házaspár ihlette, a forgatókönyvet Michael Crompton jegyzi, a rendezés pedig a díjnyertes Marc Evans munkáját dicséri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek