Starity

Ross Lynch feltűnik a Violettában

2015. január 27. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bridgit Mendler után Ross Lynch is látható lesz az argentin sorozatban.

hirdetés
Ross Lynch feltűnik a Violettában

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy napjainkban a tinédzserek körében az egyik legnépszerűbb sorozat a Violetta lett. A telenovella hazánkban is nagy sikernek örvend, annyira, hogy három show keretében Budapestre is ellátogat a Violetta Live turné.

Nem ez lenne az első eset, hogy a Disney Csatorna két különböző sorozatának szereplői találkoznak az egyik széria keretein belül, egy ilyen exkluzív epizódot a Violetta is megért már. A Sok sikert, Charlie sztárja, Bridgit Mendler ugyanis egyszer meglátogatta a Studio On Beatet, bár nem karaktere, Teddy bőrében, hanem önmagát játszva.

Az argentinoknál már a szappanopera harmadik évadát sugározzák, melyben újabb meglepetésvendéggel örvendeztették meg a rajongókat. Ezúttal az Austin & Ally sztárja, Ross Lynch csatlakozott a stábhoz egy epizód erejéig. Érdekesség, hogy a telenovellában még spanyolul is megszólalt a szőke szépfiú, aki a történet szerint meglátogatja Jorge Blancot - Leon megformálóját -, és közösen előadják az Entre dos mundos című számot, bár Ross csak gitárosként vesz részt a produkcióban.

Magyarországon még csak a második évadot vetíti a csatorna, jelenleg a szezon elejét ismétlik, de információk szerint február 9-étől a magyar közönség által még nem látott részekkel jön a népszerű szappanopera.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek