Starity

2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live

2014. december 12. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channel Violetta sorozatának óriási sikere és a hihetetlen népszerűségnek örvendő 2013/14-es Violetta In Concert turné után, a The Walt Disney Company a mai napon bejelentette, hogy az új, 2015-ös Violetta Live koncertturné Budapestre is ellátogat 2015. augusztus 29-én.

hirdetés
2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live

A Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép majd fel, beleértve Violettát alakító Martina Stoesselt. Martina mellett láthatjuk még élőben a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az En Gira is.

A vadonatúj showt egy kilenctagú, energikus tánccsoport teszi tökéletessé, valamint egy öttagú együttes kíséri lenyűgöző díszletek és világítás mellett, látványos koreográfiával, szenzációs technikai elemekkel és lélegzetelállító új jelmezekkel:

  • 240 négyzetméteres HD LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyővel
  • Szenzációs vizuális effektek, köztük hó- és konfettiágyúk, valamint tűzijáték
  • A közönség felett repkedő előadók
  • Több mint 130 munkatársból álló produkciós csapat
  • 8 kamion szállítja a koncert felszerelését a turné különböző állomásai között

Az első koncertturné, a Violetta In Concert, Paraguayban, Asunciónban indult 2013 szeptemberében,  majd Európában összesen 62 előadást adtak Spanyolország, Olaszország és Franciaország 15 városában. A turné keretében összesen közel egymillió jegy kelt el, amely több mint 200 előadást jelentett 12 különböző országban. A turnét egy speciális koncertfilm mozis bemutatója követte, amely tartalmazta a teljes előadást valamint a rajongók számára lehetővé tette, hogy betekintést nyerjenek az élő koncertturné kulisszái mögé is.

A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta szédületes sikert aratott mindenhol, ahol megjelent. Az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció Violetta tiniéletének dramatikus fordulataival lebilincselte a nézőket. A történet szerint többéves európai tartózkodása után a tehetséges tinédzser szülővárosába, Buenos Airesbe visszatérve énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között. Violetta a 6-14 éves lányok első számú kedvencévé vált Belgium déli részén, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban.

A tévésorozat kiegészítéseként Violetta óriási sikerrel jelent meg több terméken is, például divatcikkeken és kiegészítőkön, lakberendezési tárgyakon, papírárukon, játékokon, szépségápolási és elektronikai termékeken, valamint könyvként és magazinok formájában. Több mint három millió Violetta könyvet és egymillió Violetta naplót adtak el csak az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika). A Violetta sorozat szereplői többszörös platinalemezes sztárok, a lemezeladások száma már a két milliót is meghaladta világszerte.

Violetta több mint 350 milliós YouTube-nézettsége több országban még Justin Bieberét is meghaladja, például Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban.

Charlie Coleman – a The Walt Disney Company EMEA Violetta marketing-alelnöke – azt nyilatkozta: Noha a Violetta tévésorozatként indult, már a kezdettől fogva világos volt a potenciálja, hogy más területeken is sikereket érjen el. Mivel a zene és a tánc minden epizód szerves része, az eredeti szereplők élő koncertje az első turné során lehetővé tette a Disney számára, hogy a Violetta közönségére gyakorolt vonzerejét még intenzívebbé tegye. A spanyolországi, olaszországi és franciaországi élő koncertekre adott lehengerlő rajongói reakciók után a Violetta Live teljesen új koncertélményt nyújt, lehetővé téve az európai Violetta-rajongóknak, hogy a Violetta sztárjait élőben láthassák, ahogy kedvenc dalaikat előadják a színpadon

Jegyvásárlás 

Belépők 9 900 Ft-tól a www.livenation.hu weboldalon keresztül vásárolhatóak. A koncertre limitált számban exkluzív csomagok is kaphatóak. Az előadással kapcsolatos további részleteket a www.disney.hu/violetta-live-on találtok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek