Starity

Kap negyedik évadot a Beauty and the Beast

2015. február 14. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még korántsem mondott le a The CW a 2012-ben indult romantikus drámasorozatáról: májusban érkezik a harmadik szezon, de már a soron következőt is berendelték.

hirdetés
Kap negyedik évadot a Beauty and the Beast
Fotó: The CW

Bár nem produkál egetverő nézettségszámot a The CW Beauty and the Beast címet viselő sorozata, mégis mindig a túlélők között találja magát, hiszen bár nincs akkora rajongótábora, mint napjaink legnépszerűbb sorozatainak, a hű nézők - főként a kanadaiak - kitartásának köszönhetően az anyacsatorna nem hajlandó megválni még tőle.

Az első, 22 epizódból álló évad levetítését követően rögtön felmerült a kérdés, hogy vajon megéri-e egy újabb szezont leforgatni, ám mivel a szépség és sármos szörnyetege bezsebelt egy People's Choice-díjat, a The CW fejesei zöld utat adtak a szériának. A 2014-es People's Choice Awardson aztán megnyerték a legjobb sci-fi/fantasy-sorozatnak járó szobrocskát, ám a rajongók nagy bánatára a készítők úgy döntöttek, három hónapos szünetre küldik Catet és Vincentet, hogy alaposan átgondolhassák sorsukat.

Végül megkegyelmeztek a sorozatnak és berendelték a harmadik évadot is, bár lecsökkentették az epizódszámot 13-ra és egészen a tegnapi napig nem tudhattuk, hogy mikor is tűzik majd műsorra. A minap ugyanis hivatalos bejelentés érkezett a The CW-tól: május 21-én, csütörtökön este 9 órakor debütál majd a tengerentúlon az új szezon.

Ám nem ez volt az egyetlen örömhír, amivel szolgáltak, mivel azt is hírül adták, hogy negyedik alkalommal is visszatér majd Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello és Austin Basis. A negyedik évad a tervek szerint a 2015-2016-os szezonban kerül majd levetítésre, a döntés megszületésére pedig nagy valószínűséggel az is hatással volt, hogy a sorozat idén is bezsebelt két PCA-díjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek