Starity

Dalpremier: Kelly Clarkson – Invincible

2015. február 24. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb szerzeménye, melynek dalszövegét Sia írta.

hirdetés
Dalpremier: Kelly Clarkson – Invincible

Még januárban derült ki, hogy Kelly Clarkson új lemezzel jelentkezik, és a hónap elején a stúdióalbum borítójáról is lehullt a lepel, továbbá a számlistájára is fény derült.

A Piece By Piece dalai közül elsőként a Heartbeat Song jelent meg, melyhez nem sokkal később már a videoklip is debütált. A napokban még egy szám debütált a lemezről az énekesnő hivatalos YouTube-csatornáján, mely az Invincible címet viseli. A szerzeményt többek között az ugyancsak énekesnőként tevékenykedő Sia írta, és a találgatásokkal ellentétben ugyancsak megmaradt a pop műfaján belül, bár a stílusa az elődjéhez képest teljesen más.

A Heartbeat Song által újra visszatértem a popslágerekhez. A következő dalom is igazán jóra sikerült, melyet Sia írt. Invincible a címe, és leginkább a látványos szóval tudnám jellemezni. Szerintem ez nem gáz. Én ezelőtt még soha nem énekeltem az ő dalát. Olyan király dalokat ír. Ugyanazokkal a producerekkel dolgozunk, tehát nem csoda, hogy együtt készítettük el ezt a számot. Egyébként rengeteg közös barátunk van – nyilatkozta Kelly a BBC Radiónak a dal kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek