Starity

Kukkants bele Rihanna legújabb klipjébe!

2015. március 06. 18:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő készen áll: nemsokára kiadja új albumának következő dalát, az American Oxygent!

hirdetés
Kukkants bele Rihanna legújabb klipjébe!

Már jó ideje nyílt titok, hogy a barbadosi csillag év elején visszatért a stúdióba, hogy nekikezdjen nyolcadik stúdióalbuma munkálatainak, és ahogy telik az idő, napról napra közelebb járunk a megjelenéséhez.

A korong első kislemeze, a FourFiveSeconds Kanye West és Paul McCartney közreműködésével még januárban debütált, és a legendás közreműködés meg is hozta a várt eredményt. Riri azonban már készen is áll a következő dal publikálására. Az elmúlt nap hallgathattunk bele először az American Oxygen című számába és annak klipjébe, a March Madness által feltöltött közel félperces előzetesben.

Az egyelőre névtelen korong kiadásának sok-sok munkája mellett még gyakorta hallhattuk az énekesnő nevét a DreamWorks új animációs filmjének neve kapcsán, ugyanis három vadiúj dala is helyet kap a Home filmzenei lemezén: a Towards The Sun, a As Real As You And Me és a Dancing In The Dark is, melyek közül már kettő debütált is az énekesnő YouTube-csatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek