Starity

Az interneten találta meg alteregóját egy ír nő

2015. április 17. 07:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ír bemondónő egy fogadás keretében talált rá hasonmására – mindössze egyórányira otthonától!

hirdetés
Az interneten találta meg alteregóját egy ír nő
Fotó: Twin Strangers

A 26 éves dublini tévébemondó, Niamh Geaney furcsa fogadást kötött barátaival: a nyertes az, aki huszonnyolc napon belül hamarabb megtalálja a hozzá leginkább hasonlító embert. A fogadás azonban meglepően hamar véget ért, méghozzá Niamh győzelmével, aki tőle alig egyórányira talált rá Karen Braniganre, a Twin Stranger nevű oldal segítségével. Niamh és Karen között olyan szembetűnő a hasonlóság, hogy akár ikertestvérekként is megállnák a helyüket.

Nevetséges, mennyire ideges voltam amiatt, hogy olyan emberrel találkozok, aki pont úgy néz ki, mint én – mesélte Niamh, miután összefutott Karennel egy közös fotó erejéig. A rövid találkozáskor szinte rögtön megtalálta a közös hangot a két hölgy, és azóta a Facebookon tartják egymással a kapcsolatot.

Külön érdekesség még, hogy a két lánynak vannak testvéreik is, akikre furcsa módon sokkal kevébé hasonlítnak, mint egymásra, pedig nem állnak vérrokonságban. Ezzel a különleges hasonlósággal legyűrték az eddigi rekordtartó fiúkat, a 21 éves Harryt és a 22 éves Terence-t, akik szintén a Twin Strangerrel találtak rá hasonmásukra.


Fotók: Twin Strangers

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek