Starity

Előzetes érkezett a Tengerparti tini mozi második részéhez

2015. április 18. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben új trailert kaptunk a Disney Csatorna nyári filmjéhez, a Teen Beach Movie 2-hoz.

hirdetés
Előzetes érkezett a Tengerparti tini mozi második részéhez
Fotó: Disney Channel

Már korábban írtunk arról, hogy a Disney Csatorna készít folytatást népszerű filmjéhez, a Teen Beach Movie-hoz, ami hazánkban Tengerparti tini mozi címen is ismert. Azóta már rengeteg információval lettünk gazdagabbak a folytatást illetően, sőt, több előzetes is napvilágot látott.

Már biztos, hogy a második rész története arról fog szólni, hogy a 60-as évekbeli film főszereplői, Lela és Tanner a mai világba kerülnek, pont fordítva, mint az előző részben. Nem tudnak eligazodni a teljesen más környezetben, így Bradyre és Mackre hárul a feladat, hogy vigyázzanak a vicces párosra.

A film főszereplői természetesen megmaradtak, így ismét láthatjuk majd Ross Lynchet, Maia Mitchellt, Grace Phippset és Garrett Clayton, ám új karakterekkel és színészekkel is bővült a lista, mint például a Nem én voltam! sztárjával, Piper Curdával.

A Tengerparti Tini Mozi 2 posztere

Bár továbbra sem tettek közzé pontos információkat a premiert illetően, még idén nyáron sor fog kerülni a tévéfilm levetítésére. Jó hír viszont a rajongók számára, hogy már közzétett a Disney egy posztert, sőt, egy treaser trailer után két rendes kétperces előzetes is megjelent a zenés alkotáshoz – az egyik még februárban, a másik pedig tegnap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek