Starity

Kylie Jenner is beismerte az ajaknagyobbítását

2015. május 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hónapokig vehemensen tagadta, hogy szájfeltöltésen esett volna át, Kylie Jenner saját műsorukban, a kamerák kereszttüzében vallotta be az igazságot.

hirdetés
Kylie Jenner is beismerte az ajaknagyobbítását

Kylie Jenner hirtelen megduzzadt ajkairól hónapok óta ment a találgatás, amiről a 17 éves celeblány állítása szerint csak sminkje tehetett. Sok követője eközben az internetet bújta, hogy megfelelő tippeket találjon a hasonló hatás elérése érdekében. A világszerte őrületet kiváltó Kylie Jenner Lip Challenge keretében pedig fiatalok százai próbálkoztak üvegpohár szájával kiváltott vákummal szert tenni Kylie szexi külsejére, ezzel fájdalmat és sokszor visszafordíthatatlan károsodást okozva az arcukon.

Legelsőnek a fiatal modell nővére, Khloe vallotta be az igazságot a szájműtétével kapcsolatban, ám nemrégiben Kylie Jenner is tiszta vizet öntött a pohárba. A Jenner lány a K, mint Kardashian című műsorukban nyilvánosan is elismerte, hogy ajkai nem a természet és nem is a jól elkészített smink ajándéka, hanem a plasztikai sebészé, aki úgynevezett ideiglenes fillerrel, azaz hyaluronsavval tette csókossá a tinilány ajkait.

Ideiglenes szájfeltöltésem van. Ez csak az én bizonytalanságom miatt van, és amúgy ez az, amire vágytam. Nem vagyok még kész arra, hogy a riportereknek beszéljek az ajkaimról, mert mindenki állandóan kritizál minket. Be akartam ismerni, de az emberek mindig negatívan állnak hozzám, bármit is csinálok. Talán kicsit kozmetikáztam az igazságon, de nem hazudtam – vallotta be Kylie a műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek