Starity

A 2015-ös Billboard Music Awards legemlékezetesebb pillanatai

2015. május 20. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok-sok meglepetést tartogatott vasárnap este a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arena, ahol sikeresen lezajlott az idei díjátadó.

hirdetés
A 2015-ös Billboard Music Awards legemlékezetesebb pillanatai

Taylor Swift új klipjével nyílt meg a díjátadó

Kétségkívül Taylor Swift volt a 2015-ös Billboard Music Awards legnagyobb sztárja, hiszen itt mutatta be vadonatúj klipjét, amit a Bad Blood című dalához forgatott le nemrégiben. A kisfilmet hatalmas érdeklődés övezte, hiszen olyan hírességek kaptak benne szerepet az énekesnő oldalán, mint Selena Gomez, Cindy Crawford, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Ellie Goulding, Zendaya Coleman, Martha Hunt, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Hayley Williams, Lily Aldridge, Hailee Steinfeld és Karlie Kloss.

Hihetetlenül boldog vagyok most, hogy zökkenőmentesen debütált. El sem tudom hinni, hogy nem szivárgott ki. Azt is képtelen vagyok felfogni, hogy a dal Kendrickkel készült verziója sem szivárgott ki. Most eresztem ki a legnagyobb megkönnyebbült sóhajt, hogy a rajongók úgy élhették át az egészet, ahogyan azt terveztem, tele meglepetésekkel – nyilatkozta a premier után az Associated Pressnek.

A One Direction köszönetet mondott Zayn Maliknek

Elég zavaros most a helyzet a brit fiúbanda háza táján, hiszen mióta Zayn kilépett, sok szóváltás zajlott le Naughty Boy és a még megmaradt tagok között, sőt, egyszer Louis-val is összeszólalkozott a hamarosan szólókarrierbe kezdő énekes.

Amikor azonban színpadra lépett a négy srác, hogy átvegyék a legjobb bandának járó díjat, a köszönőbeszédben Zaynt is megemlítette Liam: Van még egy ember, akivel ezt meg kell osztanunk, ő pedig nem más, mint a testvérünk, Zayn.

Betegen tért vissza Mariah Carey

17 év után állt újra a Billboard Music Awards színpadára az énekesnő, aki egy régi, a Vision of Love és egy új, az Infinity című dalával kápráztatta el a közönséget annak ellenére, hogy három nappal előtte le kellett mondania Las Vegas-i turnéjának első hetét hörghurutja miatt. Bár az az utolsó magas hang nem éppen volt a helyén...

Az Empire stábja is színpadra lépett

A Fox sorozatának Cookie-ja, Taraji P. Henson konferálta fel két kollégáját, Jussie Smollettet és Bryshere Y. Grayt, valamint Estelle-t, akik a hatalmas sikereket elérő soundtracken is helyet kapott két legnépszerűbb dalt, a Conquerort és a You’re So Beautifult adták elő.

A legjobb beszédért járó díjat kapja: Sam Smith

A brit énekes sajnos nem lehetett jelen a díjátadón, mivel egy hangszálműtétből lábadozik, pedig az övé lett a legjobb új előadónak járó szobrocska. Ám hogy pótolja hiányát, kreatív köszönőbeszéddel állt elő, pont olyan formában, mint amilyenben Andrew Lincoln karaktere, Mark szerelmet vallott a Keira Knightley által alakított Julietnek az Igazából szerelemben. Sam ráadásul Taylor Swiftnek, Nicki Minajnak és Ed Sheerannek is üzent. Hát nem aranyos?

Történelmet írt Taylor Swift

Említettük már, hogy ez kétségtelenül Taylor estéje volt? Ó, igen! Ezt pedig az is bizonyítja, hogy 14 jelöléséből 8-at díjra váltott, ezzel Billboard-rekordot döntve, hiszen jelenleg 20 darab szobrocskával rendelkezik.

Hihetetlen, hogy a rajongók így kitettek magukért és most is bizonyították, amit egész évben is bizonyítottak. Ez az egyetlen oka annak, hogy nyolc díjat nyertem. Tényleg nyolc? Nyolc szobrot nyertem? Igen, ez állati – osztotta meg az Associated Press-szel.

Kipfujolták a Jenner lányokat és Kanye Westet

Kendall és Kylie konferálta fel a rappert fellépése előtt, ám a közönség soraiban voltak néhányan, akiknek ez nem tetszett, ennek pedig hangot is adtak. A legtöbbeknek valószínűleg azzal volt bajuk, hogy doktorként mutatták be Kanyét, nemrégiben ugyanis a Chicagói Művészeti Intézet doktori státusszal illette meg. Ha pedig ez még nem lett volna elég, All Day és Black Skinhead című számainak előadása közben több volt a kicnezúrázott rész, mint a szöveg, ráadásul látni sem lehetett a rappert a füsttől, ez pedig nem baki volt...

Kislányával vonult végig a vörös szőnyegen Chris Brown

Nemrégiben apai örömök elé nézett a rapper-énekes és büszke apukaként úgy döntött, hogy Royalty névre keresztelt kislányával az ölében sétál végig a vörös szőnyegen és a fotósok hada előtt.

Debütált Meghan Trainor és John Legend duettje

Nem csak Taylor Swift szolgált újdonsággal, hanem az All About That Bass énekesnője és az All Of Me énekese is ezen az estén mutatta be közös dalát, a Like I'm Gonna Lose You-t. Kíváncsian várjuk, hogy együtt is képesek lesznek-e meghódítani a slágerlistákat, miután külön-külön már bizonyították tehetségüket.

Hatalmas bulit csapott Britney Spears és Iggy Azalea

Először adta elő élőben nagyközönség előtt új dalát, a Pretty Girlst az énekesnő és a rappernő, fellépésüket pedig kicsit sem aprózták el. Igazi 80-as évekbeli partihangulatot varázsoltak, sok-sok színnel, szexi ruhákkal és koreográfiával.

Ruhájával gáncsolt el egy nőt Chrissy Teigen

John Legend felesége és Ludacris voltak az est házigazdái, ám amikor Chrissy csodaszép vörös ruhakölteményében éppen a színpadra lépdelt fel, egy arra tartó gyanútlan hölgy nem figyelt és szépen orra bukott benne.

Másnap természetesen mindenki a modellt támadta, amit ő nem is hagyott szó nélkül: Csak hogy tisztázzuk, nem is láttam, hogy elesett mögöttem az a nő. Rálépett a ruhámra én meg csak próbáltam nem eltaknyolni. Mindenki úgy állít be, mintha valami szörnyeteg lennék, amiért nem álltam meg és nem nyújtottam neki elsősegélyt vagy valami. Jól van, nem történt semmi komoly. Karácsonyra már talán kiengedik a kórházból – írta viccelődve.

Hivatalosan is egy pár Taylor Swift és Calvin Harris

Már jó ideje felreppentek a pletykák a két sztárról, ám a temérdek lesifotó ellenére sem ismerték be, hogy egy párt alkotnak. Most azonban Taylor nagy estéjére is együtt érkeztek, egymás mellett ültek a közönség soraiban, és amikor az énekesnő átvehette első díját, gyorsan odafutott Calvinhez, szorosan megölelték egymást és egy apró csók is elcsattant. Ezután még ha akarják, sem tudják már letagadni a dolgot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek