Starity

Klippremier: Taylor Swift feat. Kendrik Lamar – Bad Blood

2015. május 18. 08:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas sztárparádét hozott össze Taylor Swift legújabb videójában. Néhány nappal ezelőtt már jelezte, hogy 17-én érkezik a Bad Blood című dalához készült klip, ami hazai idő szerint ma hajnalban került fel VEVO-csatornájára.

hirdetés
Klippremier: Taylor Swift feat. Kendrik Lamar – Bad Blood

Amióta Taylor Swift áttért a popiparra, sorra jelennek meg sikeres dalai és a hozzá készült videók. Ráadásul a Bad Bloodot még nagyobb ováció előzte meg, hiszen szerepet kapott a kisfilmben Selena Gomez, Cindy Crawford, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Ellie Goulding, Zendaya Coleman, Martha Hunt, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Hayley Williams, Lily Aldridge, Hailee Steinfeld, Karlie Kloss és persze maga Taylor Swift is.

Nem az eredeti stúdióverzió csendül fel a klipben, hanem egy Kendrick Lamarral közösen átírt szerzemény. Érdekesség, hogy a kisfilm produceri munkálatait is maga az énekesnő látta el, a rendezést pedig Joseph Kahnra bízta.

A történetben Taylor pár barátnőjével karöltve alakítja a hős megmentő csapatot, Selena Gomez pedig ezúttal egy gonosz karakter, Arsyn bőrébe bújhatott, akitől a csajoknak meg kell védeniük a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek