Starity

Felejthetetlenné tette egy pár esküvőjét Taylor Swift

2015. június 19. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő philadelphiai koncertje előtt, a parkolóban fogadott egymásnak örök hűséget két rajongó.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt fogadott örök hűséget egymásnak Katy Harris és Chris Eisenmann, és mivel mindketten nagy rajongói Taylor Swiftnek, nagy napjukat a jelenleg futó turné, a 1989 philadelphiai állomására időzítették.

Néhányan már láthattátok a Facebookon, hogy Chrisszel három nap múlva egybekelünk Taylor Swift koncertjén. Eredetileg 2014. december 13-ára terveztük (Taylor 25. születésnapjára!), de megvolt az okunk, amiért el kellett tolnunk. Mindeközben ott lógott a ruhám a szekrényben és éppen a kézileg készített ruhákat csináltam Taylor számára (ahogyan azt az elmúlt két évben is tettem, amikor a városba jött), amikor azzal viccelődtem, hogy felveszem a menyasszonyi ruhámat a koncertre. Ebből az lett, hogy elmentünk Phillybe, hogy megkapjuk a házassági engedélyt és megterveztük a ceremóniát a Lincoln Financial Field előtt, majd bemegyünk a koncertre öltönyben és menyasszonyi ruhában – írta az ara az Instagramon.

A koncert előtt, a parkolóban mondták ki egymásnak a boldogító igent és ezt természetesen az Instagramon és a Facebookon is megosztották, amire a 25 éves énekesnő édesanyja, Andrea lett figyelmes. Ő hívta fel lánya figyelmét a nem mindennapi párosra, akiket a show után meghívott a backstage-be is, hogy még különlegesebbé varázsolja napjukat.

Instagrammozók, ismerjétek meg az újdonsült férjemet, Christ és az új barátunkat, Taylort! Nem találok szavakat a múlt estére! Valóra vált mindkét álmom! – csiripelte másnap az ifjú feleség.

 

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

 

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

 

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

 

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

 

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek