Starity

Bond-lány akar lenni Shay Mitchell

2015. július 23. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját YouTube-csatornájára feltöltött videójában árulta el a Pretty Little Liars sztárja: legnagyobb vágya, hogy egy James Bond-filmben szerepelhessen.

hirdetés
Bond-lány akar lenni Shay Mitchell
Fotó: Andrew Eccles/ABC Family

Már nyolc hónapja annak, hogy Shay Mitchell is saját YouTube-csatornát csinált. Azóta 617 ezer feliratkozóra tett szert, videóit pedig nem kevesebben, mint 12 millióan tekintették meg. A 28 éves színésznő a divattal, szépségápolással és ételekkel kapcsolatos videókon kívül utazásairól is megoszt vlogokat, valamint minden hónap végén válaszol a rajongók kérdéseire is.

A júliusi Q&A során pedig elárulta, hogy ha bármilyen filmben vagy sorozatban szerepelhetne, ő a Bond-franchise-t választaná. Egy James Bond-filmet akarok csinálni és egy új Bond-lány bőrébe bújni. Vagy akár magát Bondot alakítani. Szerintem kellene lennie egy női Bondnak – vette viccesre a figurát végül.

A rajongók pedig komolyan is vették Shay kijelentését, és rögtön kampányolni kezdtek azért, hogy szerepet kapjon egy soron következő Bond-filmben. Emellett pedig pletykák is szárnyra kaptak azzal kapcsolatban, hogy már rég leszerződtették; de mivel hivatalos bejelentést még nem tehet, ezért csak ennyit osztott meg.

Kiderült továbbá az is a videóból, hogy az általa valaha vállalt legnagyobb rizikó az volt, amikor középiskola után fél évre Thaiföldre költözött egy barátjával, mivel ott modellkedhetett. Valószínűleg azért ez, mert fogalmam sem volt, hogy mit várjak tőle, előtte még sosem éltem máshol, és egy olyan helyre mentem, ahol korábban még soha életemben nem voltam. Szóval nagyon-nagyon izgalmas volt, ugyanakkor ijesztő is. De a távollétem alatt felnőttem, mivel egyedül voltam, a szüleim nélkül kellett boldogulnom.

Arra is választ kaptunk, hogy miért regisztrált a YouTube-ra, az ok pedig az, hogy betekintést engedjen életének azon részébe is, amit a rajongók nem ismernek. Elárulta, hogy legjobb barátjával, Michaela Blaney-vel közös első könyvük, a Bliss idén októberben kerül majd a boltok polcaira, valamint ha valaha is felkérik a Dancing with the Stars című műsorban, mindenképpen Val Chmerkovskiyjal szeretne táncolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek