Starity

Szakított Austin Mahone és Becky G

2015. augusztus 14. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hónap után a szakítás mellett dönött a fiatal sztárpár. A hírt maga a 19 éves énekes osztotta meg.

hirdetés
Szakított Austin Mahone és Becky G

Május elején debütált Becky G vadonatúj, Lovin’ So Hard című dalának videoklipje, mely egyfajta bejelentésként is szolgált, ugyanis ezzel erősítette meg, hogy egy párt alkot Austin Mahone-nal. A fiatalokat már korábban is összeboronálta média és a rajongók is, románcuk azonban nem bizonyult hosszú életűnek, ugyanis nemrégiben szétmentek.

Hát igazából épp néhány nappal ezelőtt szakítottunk, csak mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk a sok utazgatás miatt meg ilyenek. Úgy gondoltuk, hogy az lenne a legjobb, ha kicsit visszavennénk a tempóból, de még mindig nagyon közel állunk egymáshoz. Nagyon jó barátok vagyunk – árulta el kedden az ügyeletes szívtipró az Entertainment Tonightnak.

Austin emellett azt is elárulta, hogy a 18 éves énekesnő nagy valószínűséggel debütáló lemezén is közreműködik majd: Szerintem mindenképpen rajta lesz az albumomon. Ahogy mondtam, közeli kapcsolatban maradtunk, és írtam is néhány közös dalt, amiknek a producere is én voltam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek