Starity

Összejött Becky G és Austin Mahone – klippremier

2015. május 06. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére hivatalosan is megerősítették a fiatalok, hogy egy párt alkotnak és egy közös videoklippel is jelentkeztek.

hirdetés
Összejött Becky G és Austin Mahone – klippremier

Néhány nappal ezelőtt árulta el az MTV News egyik riporterének Austin Mahone, hogy végre tényleg összejöttek Becky G-vel. Már régóta folynak a pletykák, hogy több van a két énekes között, mint barátság, ők azonban mindeddig cáfolták ezt a rajongók legnagyobb bánatára, ráadásul Austin nemrégiben még a Fifth Harmony oszlopos tagjával, Camila Cabellóval alkotott egy párt.

De most nagyon úgy tűnik, hogy annak a románcnak hamar vége szakadt anélkül, hogy a rajongók tudták volna, és Austin nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot. Igen, együtt vagyunk. Őrület, mert eddig még sosem volt igazi, komoly kapcsolatom, szóval elég észveszejtő. Remek olyasvalakivel kapcsolatban lenni, aki ugyanazt csinálja, mint te. Megértjük egymást és azt is, amit csinálunk.

A fiatal tehetségek már jó pár hete folyamatosan posztolgatják a közös fotókat a közösségi oldalaikra, és Austinnak hála azt is kiderült, hogy Becky új kislemezes dalához, a Lovin' So Hardhoz forgattak egy klipet is nemrég, ami ma debütált.

A közelmúltban forgattunk a kislemezes dalához egy nagyon király videót. Csak ő és én szerepelünk benne, ahogy Los Angelesben mászkálunk a tengerparton, csak együtt lógunk, mókás dolgokat csinálunk. Ez egy nagyon meghitt videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek