Starity

Szeptemberben folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot

2015. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly debütáló dráma- és krimisorozat hamar közönségkedvenc lett az ABC-n, a rajongók pedig tél óta várnak már a folytatásra, mely kevesebb, mint 1 hónap múlva kerül bemutatásra. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Szeptemberben folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot
Fotó: ABC

A tavaly startol őszi sorozatok közül az ABC legújabb krimi- és egyben drámasorozata, a How To Get Away With Murder hamar nagy sikereket ért el, így még novemberben kibővült egy teljes évadra, melyet januárban kezdett el vetíteni a csatorna.

Az első szezon azonban számos rajongó számára sokkoló volt, hiszen a közönségkedvenc Frankből gyilkos lett, Rebecca karakterét pedig kiírták a készítők a fináléban. Az új évad ezen gyilkosság szálát fogja követni, és a készítők azt is elárulták, hogy már az első részben – amely nem mellesleg az It's Time To Move On, azaz az Ideje továbblépni címet viseli – hamar ki is fog derülni, hogy ki követette el az újabb gyilkosságot.

A sorozat stábjába egyébként egy új színész is becsatlakozott, méghozzá az X-Men-filmekből és a Netflix sajátgyártású sorozatából, a Hemlock Grove-ból ismert Famke Janssen, aki egy nagyszerű védőügyvédként lesz jelen a második szezon pár epizódjában.

Az új évad szeptember 24-én debütál az amerikai képernyőkön, ám addig is a csatorna kiadta az első teasert is, mely rengeteg izgalmat, vért és drámát ígér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek