Starity

Teljes évadot kapott a How To Get Away With Murder

2014. november 22. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel startolt az ABC-n azóta is sikert sikerre halmozó How To Get Away With Murder című sorozat, melyet most a csatorna a kezdeti 9 epizód után egy teljes első évadra berendelt.

hirdetés
Teljes évadot kapott a How To Get Away With Murder

Szeptember végén vette kezdetét az ABC egyik őszi újonca, a How To Get Away With Murder, amit azóta nálunk is elkezdtek sugározni a sikerekhez mérten. Az AXN vetíti hétköznaponként és hétvégénként este.

A sorozat kezdetben szerény epizódszámmal, mindössze kilenccel indult el, ám miután a hétről hétre érkező részek egyre jobb statisztikát és egyre több nézőt vonzottak a képernyők elé, az ABC és a sorozat készítői megegyeztek, hogy 22 epizódra bővítik ki a népszerű műsort, valamint azt is elárulták, hogy a majd visszatérő sorozat évadzárója duplarészes lesz.

A kérdés pedig, hogy mikor tér vissza a képernyőkre a sorozat, jogosan felmerülhet, hiszen tegnap került adásba a félévadzáró epizód. Erre is adott információt a csatorna, így kiderült, hogy 2015. január 29-én folytatódik tovább Annalise Keating (Viola Davis) és tanítványai, Wes (Alfred Enoch), Connor (Jack Falahee), Laurel (Karla Souza), Michaela (Aja Naomi King), Asher (Matt McGorry) és nem utolsó sorban Rebecca (Katie Findlay) története.

Az elkövetkezendő részek még több izgalmat tartogatnak, hiszen Rebecca tárgyalása még el sem kezdődött, azzal pedig, hogy Sam Keating eltűnt, számos teória látott napvilágot, és érdekesség, hogy ennél még több titokra fog fény derülni, nem mellesleg egy új szereplő is csatlakozik, akit Marcia Gay Harden fog alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek