Starity

Online zaklatják a balesetéből lábadozó Rékasi Károlyt

2015. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A június végén motorbalesetet szenvedett Rékasi Károlyt a Facebookon zaklatja egy őrült rajongója.

hirdetés
Online zaklatják a balesetéből lábadozó Rékasi Károlyt
Fotó: RTL Sajtóklub

A Barátok közt sztárja június végén szenvedett balesetet motorozás közben, melynek következtében a medencéje, törzse és lába is megsérült, így az 53 éves színész ágyhoz van kötve, hogy a pihenésre és gyógyulására koncerntrálhasson. Ugyan a fizikoterápiának köszönhetően már járókerettel lábra állhatott, ám még mindig sokat kell pihennie, így nem csoda, hogy szívesen tölti idejét internetezéssel. A Ripost értesülései szerint azonban korántsem élvezi ezt a kikapcsolódási formát, ugyanis egy rajongója folyamatosan levelekkel bombázza.

A fent említett magazin úgy tudja, hogy a Hajnalka nevű hölgy morbid verset küldött a színésznek a halálról, valamint összefüggéstelen és helyesírási hibáktól hemzsegő üzeneteket hagyott Károly üzenőfalán is. A színész végül megelégelte Hajnalka zaklatását, és néhány keresetlen szó kíséretében helyre tette a nőt, majd letiltotta a közösségi oldalról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek