Starity

Enyhébb vádak várhatók Kállay-Saunders András verekedős ügyében

2015. augusztus 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legfrissebb értesüléseink szerint enyhítik a vádakat Kállay-Saunders András két évvel ezelőtti verekedős ügyében, ám még így is börtön várhat az énekesre.

hirdetés
Enyhébb vádak várhatók Kállay-Saunders András verekedős ügyében
Fotó: Facebook/Kállay-Saunders András hivatalos oldala

Két évvel ezelőtt került sor az ominózus esetre, amikor is a Megasztár felfedezettje kedvesével, Tolvai Renivel és egy közös barátjukkal indult szórakozni a Hajógyári-szigetre. A trióba egy másik társaság kötött bele, és rasszista megjegyzéseik odáig vezettek, hogy verekedésbe torkollott az este, melynek folyamán a kötekedő férfiak egyike arc- és orrcsonttöréssel, a másik pedig agyzúzódással hagyta el a helyszínt és vonult kórházba.

Az ügy kirobbanásakor életveszélyt okozó testi sértés ügyében indult meg a nyomozás, napjainkra azonban enyhítették a vádakat, ugyanis a Ripost értesülései szerint immár súlyos testi sértés a vád, és legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés róható ki Andrásra.

Bizonyossággal, határos valószínűséggel látható, hogy csapódásos hanyatt esés okozhatta a fejsérülést – idézte az énekes ügyvédjének, dr. Magyar Györgynek a szavait a Blikk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek