Starity

Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger

2015. szeptember 02. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne az Instagramon jelentette be egy órával ezelőtt, hogy kétévnyi házasság végére tesznek pontot Chad Kroegerrel.

hirdetés

Szomorú szívvel jelentjük be Chaddel, hogy a mai naptól külön utakon folytatjuk. Nem csak a házasságból lépünk ki, hanem a közös zenei projektből is. Volt néhány felejthetetlen emlékünk azért. Továbbra is a legjobb barátok maradunk, és örökké azok is leszünk, ahogyan mindig is törődni fogunk egymással. Köszönjük szépen a családunknak, a barátainknak és a rajongóinknak a támogatást – írta a 30 éves szőkeség az Instagramon egy kettejükről készült kép kíséretében.

Avril és Chad egyébként már körülülelül tíz éve ismerték egymást, amikor 2012-ben egymásba szerettek az énekesnő saját magáról elnevezett legutóbbi korongjának rögzítése során. A szerelem hatalmas lánggal égett, így Chad egy hónapnyi randizás után megkérte Avril kezét, ám az esküvőre csak egy évvel később, 2013 júliusában került sor a média teljes kizárásával, szűk családi és baráti körben.

Ugyan kapcsolatuk három éve alatt többször kapott szárnyra a pletyka, miszerint nincs minden rendben a sztárpár között, ám mindeddig igyekeztek titokban tartani, hogy gondjaik vannak. A porblémák talán akkor tetőztek a fejük fölött, amikor Avril a Lyme-kórral küzdött, Chaden pedig sürgős műtétet kellett végrehajtani, amiért a Nickelback a teljes idei turnéját lemondta, így a zenekar hazánkba sem látogat el.

Néhány hónapja látszólag még minden rendben volt köztük (Fotók: Facebook/Avril Lavigne)

Avrilnek egyébként ez már a második házassága volt, 2006 és 2010 között a Sum 41 frontemberének, a napokban újranősülő Deryck Whibley-nek volt a felesége, akivel 2009-ben jelentették be, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt válnak el útjaik. Chadnek azonban ez volt az első házassága, rajongói pedig joggal aggódnak érte, hiszen egészségügyi problémái mellett valószínűleg még nagyobb kudarcként éli meg a zátonyra futott kapcsolatot, arról nem is beszélve, hogy már betöltötte 40. életévét, így nem csoda, ha szeretne már megállapodni és végre apa lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek