Starity

Demi Lovato feldolgozta Hozier slágerét

2015. szeptember 09. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato jelenleg Londonban tartózkodik, a BBC rádió vendégeként pedig megörvendeztette rajongóit egy feldolgozással.

hirdetés
Demi Lovato feldolgozta Hozier slágerét
Fotó: Facebook/Demi Lovato & Facebook/Hozier

Demi Lovato rendkívül mozgalmas hetet tudhat mag mögött, ugyanis október 16-án érkező ötödik nagylemezének népszerűsítése céljából szombaton megérkezett Franciaország fővárosába, ahol fellépett az NRJ Music Tour rendezvényén, és számtalan interjút adott.

Ezt követően Londonba vezetett útja, ahol kezdésként egy tea délután keretein belül a sajtó embereinek bemutatott öt dalt Confident névre keresztelt albumáról, majd késő délutántól egészen estig rajongóival mulatta az időt egy kibérelt emeletes buszon.

A londoni promókörút itt azonban még nem ért véget, ugyanis szerda délelőtt a BBC Radio 1 Live Lounge műsorának vendége volt, ahol hagyomány, hogy az adott előadónak a saját dalai mellett egy feldolgozással is készülnie kell. Demi választása Hozier Take Me To Church című dalára esett, aki mielőtt belekezdett volna a szerzeménybe a következőt mondta róla: „Először a rádióban hallottam a dalt, és nem akartam hinni a fülemnek. Ez nem az a tipikus pop dal. Azt hiszem talán még Twitteren írtam is arról, hogy hála az égnek, amiért ilyet is játszanak a rádiókban, mert ez egy elképesztő zene."

A produkció a dal eredeti előadójához is eljutott, aki a Twitteren köszönte meg Lovatónak a gesztust. Hatalmas köszönet Demi Lovatónak a TMTC csodálatos feldolgozásáért. Nagyon hízelgő.

A gyönyörű énekesnő soron következő állomása Svédország lesz, és csak ezt követően tér vissza Amerikába, de a többi európai országban élő rajongónak sincs oka csüggedni, ugyanis megígérte, hogy mindent meg tesz azért, hogy lemezének megjelenése után egy világ körüli turné keretein belül ellátogasson Európába is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek