Starity

Új kisfilmmel jelentkezett az Of Mice & Men

2015. szeptember 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a kaliforniai zenekar jelenleg kényszerpihenőjét tölti, ám a srácok nem feledkeztek meg a tűkön ülve aggódó rajongókról sem, így nemrégiben a YouTube-on landolt a Never Giving Up kisfilmje.

hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk: június elején kellett kórházba vonulnia a zenekar frontemberének, a Marfan-szindrómában szenvedő Austin Carlile-nek, aki ugyan már túl van a kezeléseken, ám még mindig nem érzi magát elég erősnek, így a zenekar az egész 2015-ös turnéját lemondta.

Természetesen a rajongók rögtön aggódni kezdtek, hogy esetleg komoly baj van a háttérben, a srácok azonban igyekeztek mindenkit megnyugtatni azzal a kijelentéssel, hogy várhatóan 2016 májusában visszatérnek, addig is a Never Giving Up című szerzeményhez forgatott kisfilmmel szerettek volna kedveskedni a rajongóknak, mely videó szeptember 12-én landolt a YouTube-on lemezkiadójuknak, a Rise Recordsnak hála.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek