Starity

Eva Mendes boldogabb, mint valaha!

2015. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő a Glam Belleza Latina őszi számának címlaplányaként mesélt az anyaságról, a családjáról és a rajongóihoz fűződő kapcsolatáról.

hirdetés
Eva Mendes boldogabb, mint valaha!
Fotó: Facebook/Eva Mendes

Joggal állíthatjuk, hogy Eva Mendes az egyik legszerencsésebb nő a világon. Munkájában sikeres, magánéletében boldog és hosszú vágyakozás után az anyaság örömeit is megtapasztalhatja Ryan Goslinggal közös egyéves lánya, Esmeralda oldalán. Az anyasággal megváltozott életéről a Glam magazinnak nyilatkozott.

Amikor édesanyám és a testvéreim meglátogatnak, valósággal átveszik az irányítást az otthonom fölött. Elveszik a kicsikémet, és nekiállnak kitakarítani az egész házat. (...) Azokat a gyermekdalokat éneklik, amiket annak idején anyukám énekelt nekem, csak már megfeledkeztem róluk. Ők együtt olyanok, mint egy nagy csapat spanyolul és angolul vonyító hiána - vallotta nevetve a kubai szépség.

Érdekesség továbbá, hogy nem csak a Mendes család tagjai, hanem maga az apja is szívesen énekel a kis Esmeraldának, aki szeptember 12-én ünnepelte első születésnapját. Ryan is énekel a kicsinek, egyszerűen imádja őt. Néha saját dalokat költ és beléjük foglalja a lánya nevét. Ez annyira édes - nyilatkozta a család egy barátja az E! News-nak.

Az anyaság édes terhe mellett azonban továbbra sem pihen a 41 éves színésznő, ugyanis a New York & Company és a CIRCA Beauty számára tervez ruhákat. A magazinnak adott interjúja során pedig azt is elárulta, hogy nagyon fontosnak tartja a rajongókkal való kapcsolattartást. Mindig magam válaszolok. Ha pedig valami oknál fogva nem tudok reagálni, az mindig nagyon bánt. Szeretem tartani a nőkkel a kapcsolatot, szórakoztatónak találom. Nagy családból származok, sok nőrokonom van, a legjobb barátnőimhez pedig nagyon szoros kapcsolat fűz, hiszen már 12 éves korom óta ismerem őket.

Eva arról is szót ejtett, hogy reméli, ezek az emberek mind-mind részesei lesznek lánya jövőjének, ugyanis nagyon fontosnak tartja a családi és baráti kötelékeket: Nagyra értékelem a családomat, sokkal inkább, mint valaha! Boldog vagyok, amiért a lányom is az ő köreikben nőhet fel!

Fotó: Glam Belleza Latina Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek