Starity

Újra volán mögé ülhet Stohl András

2015. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint öt évvel azután, hogy Budapest és Fót között ittas állapotban karambolozott, Stohl András végre újra visszaülhet a volán mögé.

hirdetés
Újra volán mögé ülhet Stohl András
Fotó: RTL Sajtóklub

2010 májusában került sor az ominózus esetre, amikor egy hétvégi buli után kissé illuminált állapotban tartott haza Stohl András, és valószínűleg figyelme ellankadt egy pillanatra, ugyanis a Budapest és Fót közötti útszakaszon egy másik autóval karambolozott. Ennek következtében állásából elbocsátották, és a börtönt is megjárta a színész, aki azóta felelősségteljesen tért vissza korábbi életébe.

A balesetet követően nem meglepő módon bevonták a jogosítványát, így azóta a párja fuvarozta a munkába vagy sofőrt fogadott, legnagyobb örömére azonban hamarosan visszaülhet a kormány mögé, amit már nagyon vár. Megcsináltam már az utánképzést és az orvosit is, minden papírom rendben van. Csak az van hátra, hogy megvárjam a dátumot és besétáljak az okmányirodába az új jogosítványomért. Október elején ülhetek ismét a volán mögé. Rettenetesen vá­rom, hosszú volt ez az időszak – árulta el András a Borsnak, majd az esetből tanulva hozzátette: Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen vezetek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek