Starity

Hien nincs egyedül

2010. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: Hannahmiley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hien most minden erejével a 2. lemezén dolgozik, ám nehézségein segíti őt egy régi barátja, Nagy Laci Gitano.

hirdetés
Hien nincs egyedül

A 16 éves énekesnő körül nagyon gyorsan megváltozott az egész világ, hisz az otthona veszélyben van. De nincs egyedül, hisz a családja és barátai segítik át őt a nehézségeken.

A tinisztár megkereste régi barátját, Nagy Laci Gitanót, akivel az első lemezén dolgozott. Ám a két jó barátot nemcsak munkatársnak, hanem szinte testvérnek tekinti Hien, aki a következőket mondta Laciról: „Nagyon szeretem Nagy Laci Gitanot, nagyon jó szakember, és sokat segít nekem. Szeretek vele dolgozni, mert ugyan elég szigorú, de tudom, hogy csak a legjobbat akarja kihozni belőlem. Együtt írjuk a dalokat, és munka közben rengeteget tanulok tőle. Laci és a testvére, Lajos nagyon jó fejek, ha látják rajtam, hogy rossz kedvem van, rögtön kitalálnak valami tréfát, hogy felvidítsanak!”mesélte lelkesen.

Laci Gitano véleménye az énekesnőről: „Hien nagyon kreatív és tehetséges, sokkal érettebb, mint a korosztálya. A stúdiózás során nagyon sokat beszélgetünk, és látszik rajta, hogy megviselték a történtek, de nagyon fegyelmezetten, és profin végzi a munkáját. A testvéremmel együtt nagyon büszkék vagyunk rá! Nagyon klassz kiscsaj!”.

Bár az első dal szomorú, lassú szám lesz,  a készülőben lévő albumán nem csak ilyen típusú nóták lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek