Starity

Kanye West hálás, amiért a Kardashian-Jenner családhoz tartozhat

2015. október 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesen tudják, de Kanye West felelős azért, hogy felesége a többiektől könnyebben birkózott meg azzal, hogy Bruce Jenner nemet váltott. A rapper a Kardashian családhoz való tartozásáról mesélt.

hirdetés

Fél évvel ezelőtt sokkolta a világot Bruce Jenner azzal a bejelentésével, miszerint a továbbiakban nőként kíván élni. Számtalan plsztikai beavatkozást követően az álma valóra vált, és nemrégiben iratai lecserlélésével hivatalossá is tette, hogy a női nemet képviseli. Családja nehezen ugyan, de megbarátkozott a gondolattal, hogy az egykori férj és apa immár a Caitlyn névre hallgat, és már nem titokban próbálgatja a női ruhákat, hanem nőként is él.

A család legelfogadóbb tagjának Kim Kardashian bizonyult, aki meglepő gyorsasággal fogadta el mostohaapja átváltozását, melyben nagy szerepet játszott az, hogy férjével, Kanye Westtel is átrághatta a témát. A rapper a SHOW Studio In Camera című műsorában beszélt részletesen arról, milyen is volt számukra átélni ezt a nem mindennapi változást.

Azt mondtam a többieknek, hogy »Sz*rd le, mit mondanak és gondolnak az emberek! Én nagyon büszke vagyok arra, hogy ehhez a családhoz tartozhatok.« És tényleg büszke is vagyok.

Kanye arról is szót ejtett, hogy úgy véli, senkinek nem szabad hagynia, hogy mások véleménye irányítsa az életét, és túl kell lendülnie a dolgokan, ahogyan Caitlyn is tette.

Hagyni, hogy mások irányítsák az életedet olyan, mintha valaki arra kérne, hogy életed végéig egy autóban ülj a dugó kellős közepén... Te tudod, hogy ki akarsz szállni, de egy másik autó elállja az utad... Ez az autó nem más, mint a közvélemény... Bruce azonban lehajtott a kijáratnál, és olyan gyorsan száguldozhat tovább, ahogy mindig is akart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek