Starity

Színdarab készül Harry Potter fiának történetéből

2015. október 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. K. Rowling még mindig Harry Potter világában él, és újabb történettel örvendezteti meg a varázslótanonc rajongóit.

hirdetés
Színdarab készül Harry Potter fiának történetéből
Fotó: Warner Bros.

Ezúttal azonban nem Harry, Ron és Hermione jövőjébe tekinthetünk bele, ugyanis az új történet Harry és Ginny fiatalabbik fiáról, Album Severus Potterről szól majd, és a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek címet viseli. Magát a darabot jövő nyáron kezdik játszani a londoni Palace Theatre-ben Jack Thorne forgatókönyvíró és John Tiffany rendező munkájának köszönhetően.

Mint a Harry Potter és a Halál ereklyéi végén értesülhettünk róla: 19 évvel a Roxfort ostroma után a történet főhőséből háromgyermekes apa vált, akinek kisebbik fia éppen az első roxforti útjára indult. Rowling innen veszi majd fel a történet fonalát.

Mindig is nehéz volt Harry Potternek lenni, de a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójának, férjnek és háromgyermekes apának lenni sem könnyebb. Miközben Harry a múlt démonait hajszolja és próbálja a helyükön tartani őket, kisebbik fiának, Albusnak azzal a családra nehezedő örökséggel kell szembenéznie, amivel sohasem akart. Ahogy a múltban, úgy a jelenben is vészjósló bizonyítékként lebeg az apa-fia páros feje fölött az az örökérvényű igazság, hogy a sötétség néha a legváratlanabb helyekről ered

– olvasható a történet szinopszisában a rövid leírás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek