Starity

Barátnőjének írt dalt Ellie Goulding

2015. november 02. 20:08   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Goulding kisasszony Tumblr-oldalán írt egy levelet a rajongóinak, amelyben rávilágított az Army-dal hátterére.

hirdetés
Barátnőjének írt dalt Ellie Goulding
Fotó: Glamour Magazine, August 2014

A brit énekesnőtől már több szerelmes dalt is hallhattunk, amelyek vagy a múltbéli vagy az akkori kapcsolatairól szóltak, azonban a november 6-án megjelenő Delirium című albumán egy még személyesebb számmal is készült. Az Army címet viselő dalt legjobb barátnőjének írta. 

Rájöttem, hogy az eddigi írásaimban csak a volt párkapcsolataimra fókuszáltam és megdöbbentem, hogy a legjobb barátomról még sohasem írtam. Arról a személyről, akit tíz éve ismetem meg a fősulin. A személyről, aki ott volt velem az első fellépésemen. Ő volt az, aki mindig velem volt a legmélyebb pillanataimban, akit a takaróm alatt zokogva felhívhattam, amikor valami rossz történt. Rendkívül boldogok, fáradtak és szomorúak tudtunk lenni együtt. Be akartam mutatni, hogy milyen a barátságunk: őszinte, igaz, energikus.

Visszaemlékszem azokra a pillanatokra, amikor annyit ittunk, hogy lábra sem bírtunk állni. Amikor saját magunk butaságain és őrültségein nevettünk.

Összevetettük a hibáinkat és a megpróbáltatásainkat, ezerszer átbeszéltük a szakításainkat és az újabb szerelmeinket. Emlékszem minden egyes pillanatra, és most büszkén tekintek vissza. Két herefordi lány, akik megpróbálták a legjobbat kihozni magukból és New Yorkból. Megnyíltunk és kockáztattunk, de együtt erősebbek vagyunk, mint valaha. Mindennap kihívások elé kerülük, de mi mindent legyőzünk. Amikor veled vagyok, egy hadsereg áll mellettem

– olvasható  Ellie Tumblr-oldalán. A Youtube-csatornáján két videó is megtalálható a dalhoz: az élőzenés Chris Howe által rendezett klipet az énekesnő az Abbey Road Studios-ban énekelte fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek