Starity

Irigykedünk Behati Prinsloo-ra – így lepte meg Adam Levine a VSFS után

2015. november 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine sajnos nem lehetett jelen a Voice miatt az idei Victoria's Secret Fashion Show-n, ám így is emlékeztette feleségét arra, mennyire büszke rá és milyen mélyek az érzései iránta.

hirdetés

Mint arról már beszámoltunk, hét elején került megrendezésre az őszi Victoria's Secret Fashion Show, melynek kifutómodelljei között Behati Prinsloo-t is megtalálhattuk. A 26 éves szupermodell ezúttal is légies könnyedséggel rótta a vörös szőnyeget a márka legújabb kollekciójának ízléses és nőies darabjaiban.

Behati férje, a Maroon 5 éléről ismert Adam Levine sajnos munkájából kifolyólag nem lehetett jelen a neves rendezvényen, ám így is sikerült örömkönnyeket csalnia szíve választottjának szemeibe, ugyanis amikor Behati hazatért a hosszú nap után, mindent rózsák borítottak, és egy álomszép csokor is várt rá.

Olyan szerencsés vagyok! @adamlevine a legjobb férj a világon

– írta az Instagramon a namíbiai szépség.

A gyönyörű modell egyébként azt is elárulta, hogy férjével együtt készültek a VSFS-ra, így sokkal könnyebben vette rá magát ő is a mozgásra. 

Ő nagyon szeret edzeni, így engem is arra sarkallt, hogy tartsak vele

– vallotta Behati, és elárulta, hogy a rendszeres kardió- és súlyzós edzéseknek köszönheti kifogástalan alakját, de szívesen pilatesezik és a jógát sem veti meg.

Az idei egyébként idén már a második alkalommal vonult fel a Victoria's Secret divatbemutatóján, amire méltán büszke, és elmondása szerint rendkívül élvezte a rengeteg felkészüléssel járó munkát.

Nagyon nagy megtiszteltetés volt részt venni a VSFS-n, és az előadások is fantasztikusak voltak. Korábban sose láttam se Ellie Gouldingot, se Selena Gomezt, se The Weekndet énekelni, így ez nagy pillanat volt számomra, annál is inkább, hogy a kedvenc dalomra, az I Can't Feel My Face-re vonulhattam végig a kifutón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek