Starity

Demi Lovato feldolgozta Adele rekordokat döntő slágerét

2015. november 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő a KISS FM Fall Ball rendezvényére volt hivatalos szombat este, ahol saját dalai mellett egy feldolgozással is készült a közönségnek.

hirdetés

Demi Lovato előszeretettel lepi meg rajongóit a koncertjei során különböző feldolgozásokkal. Az évek során már olyan dalok csendültek fel az előadásában, mint a Moves Like Jagger, Stay, Give Me Love, Natural Woman, American Honey, Turn Up The Music, How To Love, Titanium, Take Me To Church, Ain’t No Way, Thriller vagy a The House That Built Me. Szombat este viszont újabb szerzeménnyel bővítette már amúgy is hosszú listáját.

Lovato a 106.1 KISS FM rádió által megrendezett Fall Ball egyik fellépője volt, ahol októberben megjelent ötödik stúdióalbumáról hallható volt a Confident, Stone Cold, For You és a Cool For The Summer, régi dalai közül pedig a Heart Attack, Skyscraper és a Neon Lights került terítékre.

Azonban az este folyamán készült egy meglepetéssel is a jelenlévők számára, feldolgozta ugyanis Adele visszatérő és rekordokat döntögető slágerét, a Hello-t. Az est további részében Andy Grammer, Omi és Becky G is zenélt, utóbbi nem bírta szó nélkül hagyni Lovato előadását.

Az énekesnő fellépése folyamán megemlékezett az elmúlt időszakban történt szörnyű támadások áldozatairól is és néhány másodperc erejéig néma csend honolt a seattlei WaMu színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek