Starity

Bree Olson: „Charlie Sheen egy szörnyeteg”

2015. november 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta keringtek pletykák arról, hogy valamelyik hollywoodi sztár HIV-fertőzött, és bár voltak, akik megjósolták, hogy Charlie Sheen az, a színész csak tegnap hozta nyilvánosságra az igazságot.

hirdetés

Az egész világot megrengette Charlie Sheen tenapi bejelentése, miszerint HIV-pozitív, ám rajongói korántsem lepődtek meg ezen, hiszen köztudott, hogy az 50 éves színész szexmániás, aki saját bevallása szerint több ezer nővel (köztük örömlányokkal és pornósztárokkal) is ágyba bújt, arról nem is beszélve, hogy korábban előszeretettel élt a keményebb drogokkal – így a heroinnal – is. 

Charlie ugyan már négy éve tudott a betegségéről, ám tegnapi interjúja során őszintén vallott arról, hogy szerette volna titokban tartani, ennek pedig ára volt: súlyos milliókat csaltak ki belőle azok, akik tudtak a státuszáról, így nem csoda, hogy okosabbnak látta, ha kiáll a nyilvánosság elé, és beismeri, hogy mi keseríti meg az életét immár évek óta.

Az egyetlen dolog, amit elfelejtettek azok, akik zsaroltak, hogy a gyerekeimtől veszik el azt a pénzt. Azt hitték, ez az egész rólam szól, de nekem van öt gyermekem, és egy unokám

– mondta csalódással a hangjában a színész a Today című műsor tegnapi adásában.

A fentiek értelmében nem csoda, hogy Charlie szeretné óvni imádott gyermekeit a médiától, akik közül négyen nem is tudják, milyen kórral küzd az apjuk. Charlie szerint jól is van ez így, mivel a gyerekei még kicsik, fel sem fognák, mit jelent az, hogy valaki HIV-fertőzött. Idősebbik lánya, a harmincéves Cassandra azonban tudja, mi a helyzet, ám szerencsére sem ő, sem testvérei, és apja feleségei sem tartoznak a fertőzöttek táborába.

A színész arról is őszintén mesélt, hogy a kezdetekkor iszonyatos rosszullétekkel (fejfájással, lázzal, hidegrázással, migrénnel) küzdött, már-már azt hitte, agytumora van, később azonban kiderült: egy hosszú ideig lappangó, alattomos kórral van dolga, mely az AIDS előszobájának is tekinthető. Bejelentése után a sztárvilág krémje melléállt, és támogatásáról biztosította a színészt, köztük exfeleségei, Denise Richards és Booke Mueller is.

Ám nem volt mindenki ilyen megértő vele, egy korábbi barátnője, a felnőttfilmekben szereplő Bree Olson (polgári nevén: Rachel Oberlin) ugyanis kifakadt, amikor megtudta, hogy exe milyen betegséggel küzd, és még csak nem is figyelmeztette őt róla szexuális együttléteik alkalmával. A 29 éves színésznő az Inside Editiont avatta be érzéseibe.

Meg is ölhetett volna. Egy szemernyit sem számított neki az életem. Amikor együtt voltunk, mindig azt mondta, időben kiveszi, ráadásul nem volt olyan este, hogy ne szeretkeztünk volna. Ő egy szörnyeteg, aki velem együtt több száz – ha nem több ezer – nő életét sodorta veszélybe

– nyilatkozta a könnyeivel küzdve a szőkeség, akinek sejtelme sem volt arról, hogy partnere HIV-pozitív. 

Története természetesen rögtön bejárta a világsajtót, vádjaira pedig Sheen sajtószóvivője válaszolt, és megerősítette, hogy amikor Charlie és Bree együtt voltak, a színész még nem tudott a fertőzöttségétől (vélhetően akkor még nem is volt beteg). Azóta Bree is megcsináltatta a HIV-tesztet, és kiderült, hogy Charlie szeretteihez hasonlóan szerencsére ő sem fertőződött meg a kórral, ám saját bevallása szerint képtelen megbocsátani volt szeretőjének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek