Starity

Berki Krisztián kiborította Friderikusz Sándort

2015. november 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal maga a műsorvezető sétált ki az Összezárva Friderikusszal legújabb részének forgatásán.

hirdetés

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy Árpa Attila és Friderikusz Sándor hajba kapott az ottalvós műsorban, és a színész fogta a sátorfáját, és kisétált a stúdióból. Ezúttal sem történt másként, bár ezúttal a műsorvezető nem bírta elviselni vendégét, és némi magányra vágyva elhagyta a stúdiót.

Azzal kritizált, hogy nem adakozom. De nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása. Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, a problémát magát sosem oldja meg. Ő nem így gondolta, kiment a szobából, és jobban is tette. Legalább volt egy kis időm arra, hogy aludjak egy picit

– nyilatkozta az eset kapcsán Berki Krisztián a Borsnak, aki arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint Fridi megragadt egy szinten, és jobban tenné, ha továbblépne.

Fotó: TV2

Mindent egybevetve sok a hasonlóság közöttünk. Sándornak már csak azt kellene megtanulnia, hogy változni muszáj. Valamit elért húsz-hu­szonöt éve, de megmaradt azon a szinten, azt próbálja fényezni, polírozni. És azt is meg kell tanulnia, hogy el lehet fogadni mások véleményét. Neki ez nem mindig megy

– magyarázta Berki.

A fent említett lap természetesen Sándort is megkereste az ügyben, de a sajtóügyeit intéző munkatársa úgy nyilatkozott, hogy a műsorvezetőnek nincs mit mondania a témával kapcsolatban. Az ominózus adás vasárnap kerül képernyőre a TV2 jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek