Starity

Így hagyta ott Árpa Attila Friderikusz Sándort - videó

2015. október 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap tűzi műsorára a TV2 az Összezárva Friderikusszal következő adását, melyben annak lehetünk szemtanúi, hogyan hagyta faképnél Attila a műsor házigazdáját.

hirdetés

Már korábban is tudósítottunk róla, hogy nagy port kavart az Összezárva Friderikusszal forgatása, melynek keretein belül Árpa Attilát vendégelte meg Friderikusz Sándor. A forgatás során végig feszült légkör uralkodott, ugyanis a színészként és producerként is tevékenykedő vendég nem szívesen válaszolt a házigazda kérdéseire, és passzív visdelkedése miatt nem volt értelme folytatni a beszélgetést.

Mivel Attila nem töltötte le a szokásos 24 órás forgatási időt, így kétségessé vált, hogy adásba kerül-e a felvétel, melyről szerdán kellett döntenie a műsort sugárzó TV2-nek. A sorozat producere, Hajdú Péter már a hét elején is úgy nyilatkozott, hogy vetítésre kerül az epizód, melyből kaptunk némi ízletítőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek