Starity

Cole és Dylan Sprouse a nőügyekről

2010. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint a legtöbb fiú, ők is szenvednek lányos problémákban. Van valami, amit meg akar tenni egy lány felé egy srác, de mégsem érti, hogy hogyan és mikor.

hirdetés
Cole és Dylan Sprouse a nőügyekről

Cole Sprouse és Dylan Sprouse is egy cipőben jár az átlag kamaszfiúkkal. Szerintük nem a férfinak kell megtenni az első lépést.

„Nem értem, miért feltételezik, hogy a fiúnak kell megtenni az első lépést?” – Mondja Dylan a Popstar magazinnak.

„Igen, ez a fajta típus tesz minket dühössé” – fűzte hozzá Cole. A testvérek szerint vicc, hogy egy saját show létrehoz egy saját irreális elvárást.

„Ez furcsa! – magyarázza Dylan – Ahogy nőttem,  visszanéztem magam a Disney Csatornán lévő munkáimban, és rájöttem, hogy teljesen úgy állítottak be minket, ami egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Csak úgy lehet megtenni, biztosra menni a dolgokkal kapcsolatban, ha mondjuk egy lány csinosan öltözködik, és felhívja magára a figyelmet. Erre a srác észreveszi, hogy ott az a lány, és máris odamegy hozzá.”

Cole szerint a lányoknak kell tenniük valamit, hogy a fiúk kezdeményezni tudjanak. „Ez egy vonzó dolog, amikor egy lány kezdeményez valamit. – Cole mosolyog – Ez bizalmat mutat. A lányoknak nem kellene félniük ettől. Néha van olyan eset is, amikor furcsa módon akarnak kihúzni belőled információkat egy másik személy által. A lányok néha furcsák.”

Talán ezek után a fiúkat is elég nehéz megérteni; főleg, hogy most így megmutatták, hogy mit is gondolnak átlagban a srácok a lányokról. Vajon ezért nincs nekik barátnőjük, vagy csak most kitálaltak, hogy a csajok sem tökéletesek?
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek