Starity

Timicsy008 profilja

Timicsy008 white yellow white white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. március 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • LadyStark™
  • Születési idő
  • 1997. október 29.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Olvasás, írás, sportolás, sorozat/film nézés, fényképezés, kirándulás ismeretlen helyekre, esőben sétálás, fagyi evés, rajzolás, festés, gallériákba/múzeumokba járni, csak leülni egy parkba és pihenni.
  • Zenei stílusom
  • British music, Rock, Indie, Pop
  • Imádom
  • Esőt, karácsonyt, állatokat, többek közt a kutyákat, macskákat, lovakat. Tó parti, erdőben helyezkedő házakat. Falusi, csendes környéket. Európát. Könyveket. A régi könyvek illatát. Hatalmas könyvtárakat. Esős délutánokat. Óceánt. Parkokat. Kikötőket.
  • Utálom
  • Hazugság, kétszínűség, bogarakat, horror filmeket, nagyképű-beképzelt embereket, tömeget, paradicsomot és gombát, pókokat, kígyókat, orvosi - műtős dolgokat, tűket, szűk helyeket, lifteket, nagyon meleget.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Hear me roar when the winter is coming...

Timicsy008
Utoljára aktív: 2020.01.30. 01:01Státusz módosítva: 2014.01.02. 19:07

Bemutatkozás

We are only human, and the gods have fashioned us for love. That is our great glory, and our great tragedy.

- Game of Thrones
  

    Üdv a világomban. Nos, mit is mondhatnék magamról? Ahány profil, annyi bemutatkozás. Megpróbálom egyedivé tenni az enyémet. Bemutatkozásban nem vagyok a legjobb. Az ember honnan tudná, hogy most épp elég-e, amit írt, vagy már túl sok hülyeséget összeírt? És azt sem lehet tudni, hogy most más embereket vajon mi érdekli egy átlagos lányból? Először is kezdjük azzal, hogy egy kisvárosban születtem. A Balaton közelében. Szerettem itt élni. A barátok és a család miatt főként. De egyszer gyökeresen megváltozott az életem. Nos, ez nem egy életrajzi regény lesz, sem egy kitalált történet. Csak gondoltam jobb, ha az elején leírom, hogy most Brooklynban élek. Ami persze első olvasásra hihetetlenül hangzik, de ez az igazság. Szóval 2012 szeptemberben egy vérbeli amerikai iskolában kezdtem el a gimit, és most járom a második évemet. Magamról annyit, hogy amit utálok magamban, azaz érzékenységem és a naivitásom. Ezek mind megvannak bennem és nem egészséges módon. Néha már számomra is túl sok. De mindemellett elég optimista lány vagyok. Mindenben a jót látom és néha ez is rosszá tud folyamodni. Az emberek azt mondják, kedves vagyok és barátságos. Általában mindenkivel kijövök. Tudok közös témákat találni az emberek többségével. Én azon lányok közé tartozom, aki imádja a divatot, a fiú bandákat és a csöpögős romantikus filmeket. De emellett utálom a szappanoperákat és imádom a focit és az indie zenéket. Szeretem az állatokat és az egzotikus, történelmi tájakat. Ha lenne egy magánrepülőm  és több millió dollárom, biztos körbeutaznám a földet és mindent megnéznék, amit lehetséges. De ennek a pénznek a felét jótékony célokra is használnám. Mondjuk a föld megmentésére. Alapjában nagyon zöld vagyok. Főként, hogy a kedvenc állatom a jegesmedve, ezért most a sarkokért és a jégtáblákért kampányolok. Máramennyire egy kis ember tud.                      

❀ ❀ ❀ ❀ ❀  

    Zenei stílusban nálam két fajta létezik: Ami tetszik, és ami meg nem. Biztos hallottad már ezt azidézetet, de szerintem ebben nagy igazság van. Ez látszik abból is, hogy szeretem a popot, a rockot és még countryt is. Sőt van olyan klasszikus zene, ami bejön. Kedvelem a 80-as, 90-es évekbeli zenéket isHozzám filmek terén is passzol ez az idézet. Mostanában inkább a sci-fi filmek és sorozatok felé hajlok. Klasszikus kedvencem a Csillagok háborúja. Nagyon nagy rajongója vagyok mind a hat filmnek és alig várom a folytatást. Emellett a másik kedvenc sci-fi művem a Ki vagy, Doki? Eszméletlen egy sorozat. De a sci-fi mellett szeretem a fantázia, dráma és a romantikus filmeket is. Kedvenc filmjeim (nem sorrendben és csak nagyvonalban), Star Wars, Harry Potter filmek, Avatar, Szerelmünk Lapjai, Karib tenger kalózai, Tim Burton filmek, Step Up filmek, Marvel filmek - mint például Amerika Kapitány, Thor, Bosszúállók, - Ház a tónál, A felhők fölött három méterrel, Pókember összes része, Transformers, Hétköznapi Pár, A nagy Gatsby, Star Trek, Végzet Ereklyéi, Gyűrük Ura, Üvöltés, Itt a vég, Villám tolvaj, The Perks of Being a Wallflower, Sherlock Holmes, Eredet, Black Swan, Easy A, Bajos Csajok, Az időutazó felesége, Neveletlen Hercegnő Naplója, Jackie Chan filmek (gyerekkorom nagy kedvence volt...), Egy bóltkoros naplója, Másnaposok első része, DaVinci Kód, Batman filmek, Egy makulátlan elme ragyogása, Éhezők viadala, Les Miserables és még rengeteg film, főként a vigjáték és dráma kategóriások, amiket hosszú lenne felsorolni. Szeretem még a régi filmeket, az olyan 'még meg sem születtem, mikor menő volt és a szüleim azon nőttek fel'. Nos, én mindig is jó kapcsolatot ápoltam egyedüli gyerekként a két csodálatos szülőmmel és rengeteg filmet mutattak meg nekem az ő korukból. Sok kedvencem is lett, mint például a Grease, Top Gun, Az osztály, Ghost, Dirty Dancing, Saturday Night Fever, Breakfast at Tiffany's, Ének az esőben, Indiana Jones, Rocky Horror Picture Show, West Side Story, The Brekfast Club, Vissza a jövőbe és még sorolhatnám. ❀ ❀ Nagy színház, musical rajongó vagyok. Az iskolámmal sikeresen eljutottam egy Broadway adásra Manhattanbe. Nyolc éves koromba mikor megnéztem a Rómeó és Júlia musical magyar változatát, azóta szerelmese vagyok ennek a műfajnak. Rengeteg kedvencem van ebben a műfajban is. Nyomorultak, West Side Story, Pókember, Rómeó és Júlia (magyar és francia változatban), Hajlakk, Chicago, Spring Awakening, Once, Macskák, Matilda, Newsies, Annie, Operaház fantomja, Next to normal, Rent, Catch Me if you Can, Wicked, Mamma Mia, Funny Girl. Nagy balett rajongó is vagyok. minden álmom hogy a Hattyúk tavát vagy a Diótörőt élőben láthassam és ami még szebb lenne ha Moszkvában egy orosz társulattól, mert úgy lenne az igazi. De az már csak hab a tortán lenne. 

❀ ❀ ❀ ❀ ❀  

      Másik szenvedélyeim még a sorozatok. Sok kedvencem van és képes lennék órákig a TV előtt vagy gép előtt ülni és nézni őket. De persze olyan hajlammal is meg vagyok áldva hogy mindig csinálnom kell valamit film nézés és sorozat nézés közben, szóval általában közben rajzolok, de legtöbbször inkább csak eszek. Kedvenc sorozataim: Doctor Who, Game of Thrones, Glee, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Hannibal, Supernatural, Teen Wolf, Freaks and Geeks, How I Met Your Mother, Friends, Scrubs, Castle, House, Bones, Graceland, The Vampire Diaries, Smash, Sherlock, The Big Bang Theory és még sorolhatnám. Nos, a Doctor Who-t még 2012-ben kezdtem el nézni és azóta nagy szerelmese lettem. Egyszerűen imádom azt a világot ahova elvisznek minket és mindegyik karakter nagyon szeretni való. Az egész sorozat annyira Brit és annyira jó, hogy csak imádni tuom. Kedvenc doktoraim David Tennant és Matt Smith, akik csodálatos társaikkal, bearanyozták az óráimat, amikorcsak néztem a sorozatot. Kedvenc női szereplőim a sorozatból Rose, Amy és Clara. Mind nagyszerű lányok és a szinésznők is csodálatosak, akik játszották őket. ❀ ❀ Másik kedvenc sorozatom az Odaát, ami szintén egy fantasztikus kreálmány és bár úgy gondolom hogy kicsit húzzák vonják már igy az utolsó évadokra, attól függetlenül imádom, főként a sok üzenet miatt, amit átadnak nekünk a képernyőn keresztül és persze az érzések szeretett karaktereink iránt. Két örök kedvencem Dean és Castiel.  ❀ ❀  Utolsó előttinek a Sherlock nevű angol sorozatot emliteném meg, ugyanis mikor óckodva megnéztem az első epizódot, telejesen rabjává estem. Nagyon szeretem benne ahogy Sherlock oldja meg a gyilkosságokat és bűncselekményeket. Rengeteget lehet belőle tanulni és amióta nézem a sorozatot, szinte már én is kezdem figyelni idegen embereket  és csak úgy elgondolkodni bizonyos árulkodó jeleken hogy vajon mit csinálnak, kik ők és hova tartanak. Ezt főként akkor teszem, mikor unottan ülök a metrón suliba menet. Persze nem könnyű úgy látni a dolgokat, mint ahogy Sherlock teszi és persze hozzá kell tennem, hogy ő egy kitalált karakter, de biztos vagyok bennek hogy vannak ilyen képeséggel megáldott emberek, akik remek emberismerők. Nem mellesleg Benedict egy kitűnő szinész és tetszik hogy az egész modern Londonban játszódik, és nem a régi időkben mint az eredeti.

“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armour yourself in it, and it will never be used to hurt you.” 

❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

      Utolsónak azt a sorozatot emliteném meg, amit éppen nem olyan rég kezdtem el  és az első fél óra után szerelmese lettem. Ez pedig nem más mint a Game of Thrones, vagyis a Trónok harca. Igen, valóban sok benne az ölés, a harc és az erotikus jelenetek, de egyszerűen kicsit nehéz szavakba önteni még is miért szeretem annyira. De talán megpróbálhatom. Nos, ez a sorozat nem csak a harcról szól, (de főként arról), hanem az emberi érzelmekről, döntésekről és persze a családról. Megmutatják különböző házak múltját és hogy igazából a világban számit hogy milyen vér folyik az ereidben, de ha cselekedsz egy rosszat, vagy valaki más, aki közel áll hozzád, akkor már el is vagy itélve. Ez a sorozat kicsit megmutatja a középkort, bár fantázia az egész és kitalált a helyszin meg a szereplők, azért még is csak lehet sejteni, hogy nincs sok különbség a valóság és a történet között. Tetszik ahogy különböző birodalmokat hozott létre George R. R. Martin (aki irta a könyv sorozatot és abból született meg a sorozat) és minden háznak más a szimbóluma és a jelszava. Kedvenc házam a Stark ház, akiknek az állatuk a rémfarkas és mindig azt mondják hogy "Közeleg a tél". Azért ők lettek a kedvenceim mert tetszik bennük ez a családi kötelék és amennyi Stark gyerek van, annyira különbözőek egymástól. Két kedvenc karakterem pont ebből a családból származik, Robb Stark és Jon Snow, aki igazából az apja félrelépéséből született és ezért sokan kicsúfolják és Ned Stark fattyának nevezik. Robb csak a második évadba lett a kedvencem, mert előtte nem sok jelentősége volt a karakterének. Tetszett benne ahogy a csatát próbálja küzdeni és az elszántsága, amit nem a hatalom vágy vezérelt, ha nem hogy vissza szerezze húgait és megbosszulja apja halálát. Jon Snow pedig azért egy szeretni való karakter, mert igazából olyan szerencsétlen sorsa van és ő nem tehet róla. Számomra egy nagyon tisztaszivű, elveszett srácnak tűnik. Másik kedvenc karakterem Daenerys Targaryan, a sárkányok anyja. Itt végre találkozhatunk egy olyan nővel, akinek nem igazán kell egy férfi segitsége, hiszen a saját eszével és bátorságával elég simán letudja gyűrni az ellenségeit és hát persze a sárkányai segitségével. Valójában még rengeteg kedvenc karakterem van és szerintem remek munkát végeztek a castingál, ugyanis a szinészgárda eszméletlenűl jó, mindannyian nagyon tehetségesek, kedvesek és remek emberek. Egyetlen egy bajom van a sorozattal, ami egyébként kedves iróúr hibája, és ez az, hogy rengeteg jó karakter meghal a történetben  és én egy halálon még mindig nem vagyok túl, amit nem irok le mert biztos olyan is olvassa ezt, aki még nem látta és ez nem lenne fair vele szembe. 

❀ ❀ ❀ ❀ ❀  

  Hobbimba sok mindent csinálok. Főként olvasni szoktam. Számomra a romantikus, Nicholas Sparks regények sem állnak távol. Nem is lenne elég ez az oldal, hogy felrosoljam a kedvenc könyveimet. De azért párat kiemelek. Harry Potter, Éhezők Viadala, Pi élete, Máris hiányzol, Lord of the Rings, Night, Narnia, Eat, Pray, Love, Az időutazó felesége, Jane Eyre, The Giver, Szent Johanna Gimi, Lament, Ballad, The Perks of Being a Wallflower. Egy ropi naplója, A Pál utcai fiúk és még rengeteg. :) Szeretem a sportokat is. Szabadidőmbe, de nem csapatban, szoktam focizni, tollasozni, asztali teniszezni, futni, kosarazni, már kipróbáltam a baseball-t is és tetszett. Szeretek még úszni és táncolni is. Télen pedig korcsolya. Úgy nagyjából minden sport tetszik, kivéve a küzdő sportokat. Sokan mondják hogy művészi lélek vagyok, amiben egyet kell értenem. Szeretek rajzolni és festeni. Persze nem vagyok valami jó benne de még is csinálom, ha unatkozom. Szeretek fényképezni, képeket és videókat szerkeszteni. Tetszenek a Vintage dolgok és az 50-es és 60-as évekbeli stílus. A legfőbb hobbim az írás. Imádok történeteket kitalálni és leírni a gondolataimat, majd megosztani másokkal. Újságíró szeretnék lenni és mellette könyveket írni. Alig várom már hogy főiskolás legyek, persze majd a gimit is fájó szívvel fogom itthagyni, mert sokakkal ellentétben én elvagyok vele. :) 

❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

― Coco Chanel  

Cipők. Ruhák. Masnik. Csipkék. Csíkos, pöttyös dolgok.

        Azon lányok közé tartozom akik szeretik a divatot. Persze nem a mindenféle új trendet. Szoktam nézni híres divattervezők új kreálmányaikat, de egy új trend miatt sosem változtatom meg a ruhatáramat. Csak akkor ha nekem is tetszik valami. Amikor még Magyarországon éltem, inkább a laza stílus pártja voltam. Tornacipők, nadrágok és egyszerű pólók. Mindig is oda voltam a szoknyákért, de sosem volt lehetőségem kicsit csajosabbá venni a formát. De mivel mikor kijöttünk New Yorkba, rengeteg ruhát otthon hagytam és újakat kellett venni. Na, ekkor jött a kedvező dolog számomra. Azóta próbálok stílusosan és nőiesen válogatni a ruháim. Szeretem a magassarkúkat, de én inkább a nem annyira magasakat és a telitalpúakat hordom, amiben jobban eltudok botorkálni a Manhattan-i utcákon. Vannak kedvenc modelljeim is, akiknek szeretem a stílusát és gyönyörűnek tartom őket. Kedvenceim: Miranda Kerr, Karen Gillan [tudom, hogy színésznő, de modellkedni is szokott és imádom őt.], Selma Ergec a Szulejmán sorozatból, számomra annyira szimpatikus nő és nagyon szépnek tartom. Az elejétől ő a kedvencem. Kedvenc divattervezőm híresebb személyek közül Lauren Conrad és talán hihetetlenül hangzik, Jessica Simpson. Nos, Jessica-nak nem vagyok nagy rajongója, nem igazán kedvelem őt, de viszont a ruhái nagyon tetszenek. Van egy ő általa tervezett kabátom is, azt nagyon imádom.Kedvenc márkáim közé tartozik a Chanel, Guess, Dior, Dolce & Gabbana, Prada, Convers, Louis Vuitton,Gucci és még sok. Van pár olyan színész vagy énekesnő, akiknek tetszik a stílusuk és szívesen elfogadnám ruhatárukat. Ilyen példéul Blake Lively, Taylor Swift, Emma Watson, Karen Gillan, Dianna Agron és Lea Michele. Kedvelem a masnis, pöttyös, csíkos ruhákat. Télen szinte csak csíkos felsőket hordtam mert akárhányszor elmentem vásárolni, mindig egy olyan felső tetszett meg, aminek csíkos mintája volt. Szeretem még a csipkés dolgokat is, én úgy gondolom, hogy azok nagyon elegánsak, főként fekete, fehér és piros ruhákban. Színekben szeretem a pasztell, krém és fagyi színeket. Inkább lágy kék, rózsaszín és korall színeket részesítem előnyben, hiszen a fekete rocker darabok nem igazán az én stílusom. Ha lenne egy időgépem és ha visszamehetnék egy olyan korszakba, ahol olyan stílus van, ami nekem tetszik és én is hordanék olyan ruhákat, azaz 50-es és 60-as évek Amerikája lenne. Főként New York-ja. Számomra nagy ikon lesz örökké a gyönyörű Audrey Hepburn és Coco Chanel. Mivel már korábban említettem, hogy újságíró lennék, benne van a dologban, hogy mondjuk egy divat magazinnál helyezkednék el, vagy sztár újságnál. De persze nem olyan magazinnál, ahol a pletyka dolgokat részesítik előnyben.   

 ❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

       Gondolom sokaknak vannak olyan sztár pasik az életében akikért oda meg vissza vannak. Nos nekem is lenne pár ilyen férfiú, akik nem csak azzal varázsoltak el, hogy külsőleg hogyan néznek ki, de a tehetségükkel is. Legyen szó akár éneklésről vagy színészetről. Igazából nekem több színész srác van, akikért oda vagyok, mint énekes. De azért van egy pár zenész is. Bruno Mars a hangjával varázsolt el, akárcsak Adam Levine a Maroon 5-ból. Inkább én a lágyabb zenékért vagyok oda, ezért nagy rajongója vagyok a kis vöröske Ed Sheeran-nek, és James Morrison-nak, Adam Lambert-nekJason Mraz-nak, Justin Timberlake-nek James Blunt-nak és igazi férfi bandákért mint például, McFly, The Script, Coldplay, Snow Patrol, Linkin Park, Imagine Dragons, Green Day, Keane, The Wanted, Lawson, One Republic, Muse, Kings of Leon. Régebbi együttesek: Queen, The Beatles, U2, Oasis, és még Florence + The Machine, Karmin, Mumford & Sons, Little Mix, Of Monsters and Man. Szóval van egy kisebb rajongásom a bandákért. Színészek közül nagy rajongója vagyok Johhny Depp-nek. Eszméletlen az amit ő színészkedik. Hiába idősebb, mint a szüleim, én nekem ő akkor is az első számú celebrity crush-om marad. :D Rajta kívül még persze másokat is kedvelek, Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio, két kedvenc doktorom, David Tennant és Math Smith, Jason Segel, Neil Partick Harris, Richard Madden, Kit Harington, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Channing Tatum és még sorolhatnám. Főként különböző srácokat sorozatokból, akiket úgyis megtalálsz a kedvenceim közt. :) Nem mellesleg, az első tiz kedvencem van csak sorba téve, a többiek csak úgy vannak. :)


❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

"People saw me as just a singer - yeah, a pretty face who could sing - and not more than that."

    Aaron Tveit. Nos számomra Aaron az abszolút crush, Johnny után. Ennek a srácnak eszméletlen tehetsége van, hiszen nem csak a filmiparban állja meg a helyét, de a színházban is, mint Broadway előadó. Először Aaron-t a Gossip Girl-ben láttam, ahol eléggé unszimpatikus karaktere volt. Legalább is annak szánták, de én nem tudtam utálni Nate unokatesóját. Hogyan tudna bárki is ellen állni ennek a cuki pofinak? Aztán láttam a Rent-be is Vanessa Hudgens oldalán, de akkor még nem figyeltem úgy fel rá, mint a Nyomorultakban. Aaron tökéletesen megformálta Enjolras szerepét, még a történelem tanárnőmnek is ő a kedvenc filmbeli karaktere. Azóta kívülről fújom Aaron összes Broadway előadását és mindig izgatottan olvasom a hírekben, amikor itt van New Yorkban. Sajnos még egyszer sem sikerült vele találkoznom, de ami késik, remélem nem múlik. Aaron annyira egy rendes srác, sőt néha a 'weird' hatást kelti. (tud egy kézzel tapsolni... :'D) Imádtam őt látni még a Broadway-nek a külön megszervezett Baseball ligájában is. Annyira sportos egy srác és órákat tudnék még róla beszélni, de teret kell adnom egy másik különleges színésznek, aki nagy hatással volt rám az elmúlt időben.

❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

"Acting is an art form and you want to take roles that are challenged and it's more of a challenge I think to play dark characters. Not that I want to always play those, but it is a challenge and challenges are rewarding and fun."

       Ő pedig nem más mint James Franco. Gondolom sokan ismerik őt, hiszen rengeteg filmben már megfordult. Mint a többség, én is a Pókemberben láttam őt először. De én igazán csak a Howl (Üvöltés) című filmben figyeltem fel rá. (Amiben Aaron is szerepelt mellékesen) James ahogyan eljátszotta a karakterét, Allen Ginsberg-et, rájöttem, hogy ő igenis egy rendkívüli színész. Néha ha nem bírok aludni, csak lejátszom azt a részletet, amikor James Allen versét olvassa fel és hiába érdekes és polgár pukkasztóra sikeredett a vers, én akkor is szeretem hallgatni azt, amilyen nagy szenvedéllyel olvassa fel. Persze nem minden alkotásának örülök, mert például képtelen vagyok megnézni a Spring Breakerst, ugyanis az előzetes eléggé elvette a filmtől a kedvem. De ha nagyon unatkozom majd, lehet hogy megnézem, de csak ő miatta.  James számomra azért is olyan fontos, mert inspirációt ad. Eléggé sok oldalú ember és tetszik hogy több lábbal áll a földön. Ugyanis nem csak a színészkedés felé veszi az irányt, hanem például már "belekóstolt" az írásba, film készítésbe, tanításba, sőt még a művészetekbe is. Ez pedig azért olyan fontos nekem, mert én is sok oldalú vagyok és hiába van egy fő célom, hogy mi szeretnék lenni, azért még több dolog felé is érdeklődőm. James pedig megmutatta/ja, hogy nem csak egy dolognál megállsz és azon az ágon fogsz dolgozni egész életedben, hanem több főiskolát is elvégezhetsz (persze ha megteheted) és közben egyre jobban bebiztosítod magad és persze talán boldogabb is leszel a sok változatosság miatt. James jó példája annak, hogy az ember még a harmincas évei elején is tanulhat és hogy az ember élete végéig folyamatosan tanul. Szeretném még Jamest rengeteg filmben látni és sok más új szerepben is. Az biztos, hogy értékes része a társadalomnak, ugyanis aki a macskákat szereti, az rossz ember nem lehet. :)

❀ ❀ ❀ ❀ ❀   

"I feel as if I go to Africa, I may never come back. I'm just going to live with the animals and adopt an elephant, and it's going to be my friend."

     Nos, rengeteg színésznőért és énekesnőért vagyok oda. Számomra mindig kell valaki, aki inspirációt ad, nem csak a karrierjében, de az öltözködésében és a viselkedésében is. Kedvenc szinésznőim: Jennifer, Aniston, Sandra Bullock, Rachel McAdams, Emilia Clarke, Karen Gillan, Naya Rivera, Cobie Smulders, Helena Bonham Carter, Blake Lively, Troian Bellisario, Julia Roberts, Kate Winslet, Natalie Portman, Anne Hathaway, Isla Fisher, Billie Piper, Carey Mulligan, Leighton Meester, Emma Watson, Mila Kunis, Nina Dobrev, Amanda Seyfried, Emma Stone. Mind nagyon tehetsége színésznők és az összes filmjeiket imádom. Szerintem egy nőnek nehezebb befutnia Hollywood-ba és fent maradnia, mint egy férfinek. A nőnek figyelnie kell az alakjára, stílusára. Nem léphet csak ki úgy a házból, mint egy hajléktalan. Ha összejön egy híres emberrel, vagy netán egy jó pár évvel idősebb férfivel, akkor az emberek még könnyeben megvetik. Néha olyat is el kell vállalniuk a sikerért, hogy mondjuk vetkőzniük kell. Mindenki a magánéletén csámcsog. És szerintem egy női sztár nehezebben tudja kezelni a dolgokat, mint egy férfi. A nők többsége eléggé érzékeny és sok negatív kritikát magukban tartják és elhiszik, lerombolja az önbizalmukat. Persze gondolom az erősebbik nem tagjai is néha küszködhetnek a hírnévvel és nekik is vannak gondjaik. De a nő még rosszabb helyzetben van. Kedvenc színésznőim viszont példa értékű emberek és felnézek rájuk. Sok kedvenc énekesnőm van, talán több, mint férfi. Kedvenceim: Adele, Lana Del Rey, Chrisitna Aguilera, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Britney Spears, Shakira, Lea Michele, Sara Bareilles, Pink, Jordin Sparks, Avril Lavigne, Bridgit Mendler, Demi Lovato, Beyonce, Celine Dion, Madonna, Skylar Grey, Ellie Goulding, Christina Perri, Leona Lewis, Cheryl Cole. És hiába nem vagyok rajongója Selena Gomez-nek, azért van pár olyan dala, ami tetszik, és ugyan ez van Rihannával is. Most annak ellenére, hogy felsoroltam ennyi embert, egy nagy kedvencemet még sem tettem közéjük, ugyanis Őt külön kiszeretném emelni. 

Dianna Agron
         Dianna, mint sokaknak, a Glee-ben tűnt fel először nekem. Először nem kedveltem a karakterét, de aztán egyre inkább szimpatikussá vált. Sőt már a terhes korszakára, ő lett a kedvencem. Sajnálom, hogy a sorozatban nem kapott több szólót és nem is szerepel mostanában annyit benne. Nekem hiányzik az angyalkás hangja és elbűvölő mosolya. Nem mellesleg, szerintem Quinn ruhái voltak mindig a legjobbak. Nem csak mint színésznőt, de mint emberként is nagyon nagyra tartom Dianna-t. Bár eddig még nem volt szerencséje nagyobb alkotásokban megmutatni tehetséget, de remélem ezen a The Family majd változtatni fog. De Dianna, mint ember, nagyon csodálatos és példamutató. Szeretem, ahogy állandóan mosolyog a kamerába és mindig csinosan öltözködik. Meseszép egy stílusa van. Annyira kedves minden emberrel és annyira aranyos, amikor bolondozik a Glee stábbal. Remélem, hogy most már nem aktív szereplője a Glee-nek, így több figyelmet fog fordítani a nagyobb projektekre. Tetszik benne, hogy egyáltalán nem vitte el őt a hírnév. Én úgy veszem észre, hogy nem igazán vonzza Di-t a Los Angles-i csillogás és a Paris Hilton-i milliárdos élet. A sikerei ellenére is nagyon emberi maradt. Nagyon szeretem, mikor Lea-val láthatom őt, hiszen a Glee forgatása alatt nagyon jó barátnők lettek és szerintem nagyon édesek együtt, mint barátok. Nem mellesleg Di még Taylor Swift-el is jó barátságot ápol, ami számomra még pozitívabb dolog. Dianna érdekes zenei ízléssel rendelkezik, amit még inkább imádok benne. Valahogyan az elvont, szinte alig ismert előadókat is kedveli és nagyon inspiráló. Pár lány és Di elkezdtek egy oldalt, aminek You, Me and Charlie a neve és nagyon aranyos, ahogy Dianna is szokott posztolgatni az oldalra. A bemutatkozása pontosabban megmutatja, hogy miért is imádom őt:

"I am a SF-bred girl who would live my entire life down the rabbit hole in a world of nonsense, but due to the low probability of me ever finding that damn hole, I use my vivid imagination every day and refuse to ever truly grow up. Not all the way! That wouldn't be fun! Why not embrace a life like Peter? I love what I do, I love to see a smile turn a smile turn a smile. Life is too short, too melancholy for some. I'd like to try to diffuse that as much as I can. I am only one, but together we are so much more."

- Dianna Agron  

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Blog ♔  Regény ♔ Tumblr ♔ Playlist ♔ Blog

~Elég sok mindent összeírtam, szóval ha ideáig eljutottál úgy, hogy elolvastál mindent, akkor nagyon gratulálok neked és jó tűrőképességgel rendelkezel.

Ha tetszett a profilom és a hosszú bemutatkozásom, akkor ha dobsz egy 'szavazok rá '-t, akkor kérlek írd meg az üzenőfalamra és szívesen visszadobom. De az olyanok, akik szavazatokat gyűjtenek messziről kerüljenek el.

Ha szimpatikusnak találtál, akkor nyugodtan rám írhatsz, én is az idomított, nem harapós emberekhez tartozom.

Viszont úgy NE jelölj barátnak, hogy egy szót sem beszéltünk. Nem udvariatlanságból, de úgy semmi értelme barátnak lenni, hiszen a barát szó az nem ezen alapul.

Próbálj meg nem elvenni semmit se az oldalamról. Az itt látható képeket én szerkesztettem és rengeteg munkám volt vele. Nem szeretném más oldalán látni. De ha megteszed, felőlem tegyed. Nem tudom Rád küldeni a kép lopó hatóságot. De azért jelentem, hogy nem fog jól esni nekem. :)

 

-------------------------------------------------------------------------------------- 

Köszönöm, hogy elolvastad a profilom, remélem nem bántad meg! :) 

Timicsy008 

 

2013. 12. 09