Starity

Ultra dögös zaklatót alakít Selena Gomez új klipjében

2015. december 22. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ultra dögös Selena Gomez új videoklipjében, ami hétfőn este debütált az Apple Music oldalán.

hirdetés

Selena Gomez harmadik kislemezeként a Hands To Myself szerzeményét adta ki, ami a Good For You-t és a Same Old Love-ot követte. Már a single címéből következtethetünk, hogy egy dögös dalról van szó, amit a hozzá forgatott videoklip a végletekig fokoz.

Gomez egy dögös latinát alakít, aki nem fér a bőrébe és betör kedvenc színészének házába, ahol körbeles a hálószobában, szagolgatja a parfümét, majd néhány ingjét is felpróbálja a hevületben. Minden rajongó álmát élve a szeretett sztárjának fürdőkádjában is elmerül, ahol különböző piszkos gondolatai támadnak a helyes férfival kapcsolatban – akiről egyébként a napokban posztolt.

Kedvence azonban ráhívja a rendőrséget, de a különös megszállottság nem várt fordulatot vesz a végén. Hogy, hogy alakul ez a románc, Selena klipjéből kiderül – annyi azonban biztos, nem lennénk meglepve, ha Justin Bieber ismét beleszeretne Niall Horan kiszemeltjébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek