Starity

Jana Kramer anya lett

2016. február 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves barna hajú szépség vasárnap adott életet férjével közös első gyermekének.

hirdetés

Fotó: People Magazine (Brooke Kelly)

Jana sajtóképviselője erősítette meg néhány órával ezelőtt, miszerint a színész-énekesnő egészséges kislánynak adott életet vasárnap délután négy órakor. A kicsi a Jolie Rae Caussin nevet kapta szüleitől, és anyukájával együtt jól van.

A szavak képtelenek kifejezni azt a boldogságot, amit most érzek. A karjaimban tartani az egészséges, gyönyörű kislányomat olyasvalami, amit képtelenség leírni szavakkal. Michael és én nagyon hálásak vagyunk ezért a csodálatos ajándékért

– nyilatkozta Jana a People magazinnak első gyermeke születése kapcsán.

Fotó: People Magazine (Brooke Kelly)

Az énekesnő egyébként már meg is mutatta a szeme fényét az Instagramon, és saját bevallása szerint a legtöbb kismamától eltérően nagyon jól viselte a várandósságot. Az E! Newsnak azt is elárulta, hogy néhány hét múlva ismét munkába áll, hogy népszerűsítse legújabb, októberben megjelent stúdióalbumát, a Thirty One-t.

Nehezemre esik, de fel kell zárkóznom. A menedzsmentemnek azt ígértem, hogy hat héttel a kicsi születése után készen fogok állni arra, hogy útra keljek. Anyucinak dolgoznia is kell

– magyarázta turnéja kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek