Starity

Szívek szállodája: megkezdődött az új évad forgatása – fotó

2016. február 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét elején számoltunk be arról, hogy a Netflixnek köszönhetően rajongók millióinak álma válik valóra a Szívek szállodája folytatásának képében.

hirdetés

Közel tíz évvel ezelőtt, hét évad után került le a képernyőkről Lorelai és Rory Gilmore története, ám aggodalomra semmi ok: még idén megérkezik a folytatás, és bepillantást kapunk abba, hogyan alakult kedvenceink jövője az azóta eltelt években.

Mint említettük, a Netflix hozza el a négyrészes, részenként kilencven perces folytatást, melyben a főbb szereplők mindegyike visszatér, így megtudhatjuk, hogyan alakult Lorelai (Lauren Graham), Rory (Alexis Bledel), Emily (Kelly Bishop), Luke (Scott Patterson), Lane (Keiko Agena), Michel ( Yanic Truesdale) és Kirk (Sean Gunn) sorsa. További jó hír, hogy a Rory első szerelmét, Logant alakító Matt Czuchry is csatlakozott a stábhoz.

A forgatás február 2-án kezdődött meg Amy Sherman Palladino és férje, Daniel Palladino forgatókönyve alapján, valamint a rendezői székekben is ők foglalnak helyet, akárcsak annak idején. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre pontos információ, hogy mikor kerül képernyőre a folytatás, ám előreláthatóan leghamarabb tavasszal vagy nyáron ültet minket a televízó elé Lorelai és Rory.

Íme, az első kép a forgatásról!

Michel (Yanic Truesdale) és Lorelai (Lauren Graham) I Fotó: Twitter / Yanic Truesdale

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek