Starity

Új évaddal tér vissza a Szívek szállodája

2016. február 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016 a sorozatok visszatérésének az éve. Idén többek között folytatást kapott a korábban nagy sikerrel futott Szökés és a Jóbarátok is, ezúttal pedig a Szívek szállodájának szereplőgárdája tér vissza a képernyőre.

hirdetés
Új évaddal tér vissza a Szívek szállodája
Fotó: Warner Bros.

A 2000-ben indult vígjátéksorozat hét évad után 2007-ben került le a képernyőről a rajongók legnagyobb szomorúságára, és bár azóta közel tíz év telt el, tavaly ősszel ismét felcsillant a remény egy esetleges folytatásra. Az azóta eltelt hónapokban tárgyalások tucatjai zajlottak le, melyek fényében örömmel jelentjük be, hogy Lorelai és Rory Gilmore hamarosan vissztér a képernyőre.

Ugyan a folytatás egy négyepizódos minisorozat képében valósul majd meg, a jó hír az, hogy epizódonként 90 percbe sűrített izgalomban lehet majd részünk. A szériát a már hazánkba is megérkezett Netflix tűzi műsorára – előreláthatóan valamikor tavasszal vagy nyáron.

További jó hír a rajongók számára, hogy a két főszereplőt alakító Lauren Graham (Lorelai) és Alexis Bledel (Rory) már alá is írta a folytatással kapcsolatos szerződését, valamint hivatalosan is csatlakozik a stábhoz Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Sean Gunn (Kirk), Keiko Agena (Lane) és Yanic Truesdale (Michel), valamint új karakterek is feltűnnek majd a színen.

A rajongókat – elsősorban a lányokat – természetesen legfőképpen az foglalkoztatja, hogy vajon milyen sors vár a Jared Padalecki alakította Deanre, és a Milo Ventimiglia által megformált Jessre, ám az ő visszatérésük egyelőre bizonytalan, akárcsak Liza Weilé (Paris) és Melissa McCarthy-é (Sookie). A forgatások egyébként ezen a héten kezdődnek meg, azt azonban egyelőre homály fedi, milyen címmel és pontosan mikor tér vissza a sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek