Starity

Így készítsd el a tökéletes rendezetlen kontyot!

2016. február 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengerentúlon messy bunként emlegetett frizurát nemcsak a hétköznapokon viselik szívesen kedvenceink, hanem a vörös szőnyeges eseményeken is.

hirdetés
Így készítsd el a tökéletes rendezetlen kontyot!
Fotó: Pinterest

Szeretnéd te is kipróbálni ezt az egyszerű, lezser viseletet, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A Living Proof mesterfodrásza, Chris McMillan nemrég beavatta a rajongókat e frizura elkészítésébe, videójának köszönhetően pedig te is könnyűszerrel leutánozhatod.

McMillan egyébként hatalmas népszerűségnek örvend a sztárvilágban, és olyan hírességek köszönhetik neki a frizurájukat, mint Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Selena Gomez és Taylor Swift – többek között, így nem nyúlhatunk mellé, ha nyomon követjük utasításait.

A tökéletes rendezett konty elkészítése mindössze négy lépésből áll, és néhány percnél több időt nem vesz igénybe, így akkor is elkészítheted, ha épp késésben vagy valahonnan, de már nincs időd kivasalni vagy begdöríteni a hajad. 

1. lépés: Chris szerint a tökéletes konythoz nem szükséges, hogy frissen mosott legyen a hajad, így akkor is tökéletes e frizura, ha nem volt időd hajat mosni. Elsőként nincs más dolgod, mint lófarokba fogni a hajad, és lehetőleg minél magasabbra a fejtetőre gumizni.

2. lépés: Óvatosan húzd ki (de ne teljesen!) a szálakat a fejtetőn, ezáltal nem lesz olyan merev, túlságosan rendezett hatása a kontynak.

3. lépés: A lófarokba fogott hajat csavard össze fánk alakba a felkötött rész körül, és hullámcsat segítségével rögzítsd oda, majd óvatosan itt is húzd ki a tincseket, hogy rendezetlennek tűnjön az összhatás. 

4. lépés: Hajlakk segítségével fixáld az eredményt, és már készen is vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek