Starity

Így vigasztalta Lady Gaga az elkeseredett Keshát

2016. február 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan híresség fejezte ki a napokban Kesha iránti együttérzését a közösségi médián keresztül, az Anyaszörny azonban személyesen is találkozott a producerével pereskedő szőkeséggel, és lehetőségeihez mérten próbálta megvigasztalni őt.

hirdetés

Fotó: Instagram / Lady Gaga

Lady Gaga nemcsak szavakkal, hanem Taylor Swifthez hasonlóan tettekkel próbált segítséget nyújtani Keshának. Míg Taylor kisebb vagyont adományozott az énekesnőnek felmerülő költségei fedezése érdekében; addig Gaga az érzelmeire próbált hatni, és egy személyes találkozó keretein belül ölelésekkel és puszikkal halmozta el az elkeseredett Keshát.

A Tik Tok énekesnőjének szénája sajnos nem áll valami fényesen, ugyanis az általa perre vitt Dr. Luke tagadja az ellene felhozott vádakat, és egyelőre az ő kezében sem áll perdöntő bizonyíték állítását alátámasztandó. Kesha azonban továbbra is tartja magát, és elszántan küzd producerével, kettejük harcáról pedig így nyilatkozott legutóbb:

Ez az egész nem a kiadómmal kötött szerződésem újratárgyalásáról, hanem a bántalmazómtól való szabadulásomról szól. A fiatal lányokról gondolkodtam ma. Nem szeretném, ha a jövendőbeli lányomnak, a ti lányaitoknak vagy bárkinek attól kellene rettegnie, hogy meghurcolják, csak mert fel merte vállalni, hogy bántalmazták, különösen akkor, ha a bántalmazójuk van hatalmi helyzetben

– nyilatkozta Kesha, majd így folytatta:

Sajnos nem hiszem, hogy az ügyem elegendő magabiztosságot ad a bántalmazottaknak ahhoz, hogy ki merjenek állni, és beszélni merjenek a velük történtekről, és úgy hiszem, ez hatalmas probléma. Arra szeretnék kilyukadni, hogy ha te is zaklatás áldozata lettél, legyen bátorságod beszélni róla! Vannak bizonyos helyek, ahol biztonságban érzed majd magad, és segítenek neked. Példának okáért itt vagyok neked én is. Tudom, hogy milyen érzés, és örökké harcolni fogok érted, ahogyan számomra teljesen idegen emberek is harcolnak értem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek