Starity

Musical készül a Jóbarátokból

2016. március 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1994 és 2004 között futott Jóbarátok című sorozat egy életre belopta magát a rajongók szívébe.

hirdetés
Musical készül a Jóbarátokból
Fotó: NBC

A világszerte népszerű sorozat stábja nemrég összeállt egy különleges rész erejéig, és bár rajongók milliói reménykedtek abban, hogy talán egy teljes évados rebootot kap a sorozat, ez már egészen biztosan nem valósul meg. Mit tehet ilyenkor egy igazán lelkes rajongó? A sarkára áll, és színpadra viszi maga imádott történetét – legalábbis ez történik most Chicagóban.

Az íróként és rendezőként dolgozó Eli Golden ugyanis maga köré gyűjtött egy csokorra való lelkes rajongót, és elhatározta: életre kelti a vígjátéksorozatot, ötelete pedig jónak pizonyult, ugyanis, amikor a chicagói Sketch Comedy Festivalon bemutatásra került a darab, nem volt kétséges, hogy annak színpadon van-e a helye.

A próbák jelenleg is zajlanak, de immár biztos: június 10-e és július 29-e között azok a szerencsések, akik Chicagóban élnek (vagy épp oda látogatnak), jegyet válthatnak a sorozat első évadát összegző 90 perces musicalre.

A Jóbarátok az a műsor, amit esténként lefekvés előtt nézni szoktam, így természetesen nagyon sokat jelent nekem. Hatalmas rajongója vagyok a musicaleknek is, és az volt a célom, hogy elmeséljem ezt a nagyszerű történetet úgy, hogy közben hű maradok az eredeti forráshoz. Ez egy musical a rajongóktól a rajongóknak

– magyarázta a rendező a BuzzFeednek a projekt kapcsán, aki immár három éve készül álma megvalósítására lelkes segédjeivel.

Fotó: Friends – The One Where They Sing

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek