Starity

BRÉKING! Ismét összeállnak a Jóbarátok!

2016. január 14. 08:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás sorozat tíz évig futott az NBC csatornán, méghozzá igen nagy sikerrel, 2004-es befejezése óta azonban a hat színész egyszer sem jelent meg együtt a képernyőkön. Februárban kivételt tesznek, és visszatérnek egy különleges adás alkalmából.

hirdetés
BRÉKING! Ismét összeállnak a Jóbarátok!
Fotó: NBC

2016 igazán emlékezetes év lesz a Jóbarátok című sorozat rajongói számára, ugyanis, mint említettük, a sorozatban szereplő hat barát – Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe és Joey – most visszatérnek egy különleges adás erejéig. A kétórás különkiadás az NBC csatornán lesz látható februárban, mellyel James Burrows rendező előtt szeretne tisztelegni a hatos.

James Burrows már a 70-es évektől kezdve dolgozik a tévénél, tavaly novemberben lépte át 1000. rendezését az NBC Crowded című sitcom egyik részének elkészítésével. Burrows a Jóbarátok tízéves pályafutása alatt összesen 15 részt rendezett a sorozatban. Ezredik rendezésének megünneplésére pedig a csatorna legnépszerűbb sorozatainak karaktereit élesztik újra – ha csak pár óra erejéig is.

A Jóbarátok szereplői mellett feltűnnek továbbá a 70-es, 80-as években futott Taxi sorozat szereplői, a Will és Grace, valamint az Agymenők stábja, de a Mike és Molly gárdájából is láthatunk karaktereket. A különleges adás felvételei január végén kezdődnek majd meg, míg az adásba kerülés dátuma várhatóan február végére tehető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek