Starity

Új zenekar élén tér vissza Joey Jordison

2016. május 10. 09:09   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után Joey a Facebook oldalán keresztül üzent rajongóinak, miszerint csütörtökön nagy bejelentésre készül – a hír pedig nem csupán egy új dalt, hanem egy új zenekart is jelentett!

hirdetés
Új zenekar élén tér vissza Joey Jordison
Fotó: Liquid Metal

Úgy döntöttem, hogy friss kezdést akarok. Nem akartam a továbbiakban is régi ötleteket előhozni. Ha a továbbiakban is folytni akarom [a zenélést], akkor tényleg el akarok szabadulni és tiszta lappal kezdeni. Ezért átneveztem a zenekart, új énekest [Kalen Chase] szereztem és egy új billentyűst, a már meglévő három Scar the Martyr-tag mellé. Lementünk az alagsorba, ahol demókat készítettünk és minden passzolni kezdett

– nyilatkozta a dobos a Liquid Metal rádióállomásnak.

Előző együttese, a Scar the Martyr Facebook-oldalán pillanatképeket osztott meg egy album felvételéről, több azonban nem derült ki – egészen mostanáig. Mint megtudtuk, nagyjából 40 demót rögzített a csapat, amiből kiválasztottak 20-at, és Kato Khandwala közreműködésével rögzítették azokat egy stúdióban.

Érdekesség, hogy a dalok azonban nem a Scar the Mratyr előadásában, hanem a VIMIC-ében fognak a boltok polcaira kerülni. Az újonnan alapított csapat Open Your Omen címre keresztelt debütáló albumának megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy a bemutatkozást turné is követi majd. (A csapat első megjelent szerzeményét ide kattintva hallgathatod meg!)

Nem voltak nagy céljaink. Nem volt nagy nyomás a kiadótól. Úgy mentünk le a stúdióba, hogy jammeljünk, mint egy zenekar, legyünk együtt a hangszereinkkel, konkrétumok nélkül, és teremtsünk valamit a semmiből. És ez az egyik legkirályabb dolog egy album készítésével kapcsolatban, ami nagyon régimódi módszer. Öregem, totál büszkék vagyunk rá!

– magyarázta Jordison az interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek