Starity

Király Viktor lesz Anastacia duettpartnere

2016. május 09. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar énekes június 22-én, a Budapest Sportarénában fog duettet énekelni az amerikai világsztárral.

hirdetés
Király Viktor lesz Anastacia duettpartnere

Mint már korábban beszámoltunk róla, június 22-én, hét év után ismét Magyarországra látogat Anastacia a The Ultimate Collection elnevezésű turnéjával, hogy magyar közönségét is elkápráztassa a Papp László Budapest Sportarénában.

Az amerikai énekesnő néhány dal erejéig a Magyar Virtuózok kíséretében is színpadra áll majd. Pár héttel ezelőtt nyilvánosságra hozták a hírt, miszerint a magyar szervezők azon munkálkodnak, hogy egy hazai előadó is színpadra léphessen Anastacia oldalán, ám az illető kilétére ezidáig nem derült fény. Ma azonban bejelentették, hogy a művésznő duettpartnere nem kisebb személy, mint az amerikai Voice színpadán is feltűnt Király Viktor lesz.

Az énekesnő egyébként már húsz állomáson van túl, és fellépéseivel igen nagy népszerűségnek örvend szerte a világon. A turné különlegessége, hogy az Anastacia-applikáció segítségével a közönség estéről estére szavazással dönti el, hogy milyen plusz dal csendüljön fel a koncerteken, egyesek pedig közelebbről is szemügyre vehetik a világsztárt, aki az est legvégén színpadra szólít néhány rajongót, hogy közösen énekeljék el a One Day In Your Life című dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek