Starity

Ismét hazánkba látogat Anastacia

2016. február 19. 15:03   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sick and Tired énekesnője hosszú idő után újra Budapestre látogat a The Ultimate Collection Turné nyári szakaszán belül.

hirdetés
Ismét hazánkba látogat Anastacia

Anastacia hét év után hamarosan visszatér Magyarországra, ugyanis az áprilisban induló The Ultimate Collection névre keresztelt turnéja keretein belül Budapest is az állomások között szerepel. A koncertre június 22-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.

Az énekesnő legutóbb 2009-ben tett emlékezetes látogatást Budapesten. A Syma csarnokban megrendezésre került fellépése előtt egy mellrák elleni kampányban is részt vett Dobó Kata és Oroszlán Szonja oldalán, valamint árverést indított a Vaterán, melynek teljes bevételét az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek adományozta.

Anastacia annyit már elárult a turnéval kapcsolatban, hogy legutóbbi válogatáslemezéről, az Ultimate Collectionről mind a 19 szerzemény helyet foglal a dallistán, illetve azt is megtudhattuk, hogy a közönség estéről estére szavazással fogja eldönteni, milyen további dalok csendüljenek fel a koncerteken. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek