Starity

Kilenc évnyi házasság után válik James McAvoy és Anne-Marie Duff

2016. május 14. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James és Anne-Marie mindezidáig álompárként éltek a köztudatban, ennek azonban most vége – hivatalosan is beismerték, hogy válnak.

hirdetés

Egy hivatalos közleményben tudatta a publikummal a színészpáros, miszerint a közelmúltban úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Kapcsolatukat igyekeztek visszafogottan, a nyilvánosságtól elzártan élni, így amellett, hogy ritkán jelentek meg együtt a hivatalos rendezvényeken, akig ejtettek szót a hosszú évek óta tartó románcról.

A legnagyobb szomorúsággal tudatjuk, hogy úgy döntöttük, elválunk. Hamarosan megkezdjük életünk új szakaszát barátokként, melyben továbbra is szeretettel és tisztelettel bánunk egymással, és közös kisfiunkat helyezzük a középpontba. Mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a döntésünket, legfőképpen a gyerekünk nyugalmának megőrzése érdekében

– nyilatkozta a sztárpár.

James és Anne-Marie egyébként 2004-ben, a Shameless forgatásán ismerkedett meg egymással, és a baráti munkakapcsolatból hamarosan szerelem lett. Életüket két évvel később, 2006 októberében kötötték össze. Kapcsolatukból egyetlen gyermek (Brendan) született, akinek 2010-ben adott életet a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek